Amenajarea casei

#caine #ancheta #iluzionist #ucidere caine

Iluzionist anchetat pentru uciderea cainelui sau

Concurent anul trecut in emisiunea "Belgienii au talent", un iluzionist si aruncator de cutite din orasul Hannut, Belgia, a aparut, marti, in fata Tribunalului din Liege, sub acuzatia de rele tratamente asupra animalelor.

Potrivit editiei electronice a ziarului La Meuse, barbatul i-a strans atat de tare zgarda animalului sau de companie, incat acesta s-a imbolnavit si a trebuit sa fie eutanasiat.

In 2010, specialistii de la SRPA (Societatea Regala de Protectie a Animalelor din Belgia) au intervenit pentru a-i pune capat suferintei cainelui, dupa ce acesta a fost gasit subnutrit, lipsit de orice urma de ingrijire si cu gatul umflat dupa ce zgarda a fost aplicata prea strans.

Iluzionistul se foloseste de mai multe animale in spectacolele sale. Parchetul belgian a solicitat o pedeapsa de 6 luni de inchisoare si interdictie pe viata de a detine animale. Verdictul va fi dat pe 7 ianuarie.

Sursa foto: lavenir.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea