Amenajarea casei

#amenajare apartament #apartament openspace

Idei spectaculoase de decor pentru apartamentele mici open-space

Apartamentele mici open-space sunt cele mai populare locuinte moderne. Desi sunt mult mai ieftine, decorarea lor este una dintre cele mai dificile misiuni. Cu putina creativitate insa, poti transforma un apartament mic open-space intr-unul fabulos si foarte spatios. Iata cateva sfaturi in acest sens:

1. Planul

Inainte de a de apuca de decorarea micului tau apartament open-space, fa-ti un plan. Gandeste-te pe ce stil de decor vrei sa mergi si cum vrei sa faci impartirea spatiului de care dispui. Poti separa camerele prin simple rafturi sau chiar paleti.

2. Unificarea spatiilor

Daca unifici camerele intre ele vei obtine cu siguranta mai mult spatiu. De exemplu, poti sa alaturi fara nicio problema bucataria cu sala de mese. Aceste spatii se vor imbina perfect, deoarece sunt comune. In plus, aceasta unificare va fi si utila, deoarece nu va mai trebui sa te plimbi cu vesela dintr-o camera intr-alta.

Citeste si: Ce trebuie sa stii despre bucatarie open-space

Poti unifica chiar si un dormitor cu sala de mese. Pentru a crea impresia de spatiu si de separare, pot folosi un perete de paleti, vopsit intr-o nuanta calda, care sa nu iasa insa foarte mult in evidenta, dar sa creeze o separare intre cele doua spatii.

Poti atasa bucataria de living pentru a crea un spatiu util si foarte sic. Pentru a face aceasta unificare eleganta poti opta in bucatarie pentru blat separator, de tip bar, cu scaune inalte, care sa separa spatiul intr-o maniera eleganta si foarte moderna.

Citeste si: Amenajare open-space: avantaje si dezavantaje

Chiar daca sunt mici, apartamentele open-space poti fi decorate in numeroase maniere, care sa le ofere un spatiu util generos, dar si o luminozitate naturala foarte mare.

Pentru separarea camerelor intr-un apartament mic open-space poti opta si pentru peretii multicolori. De exemplu, poti zugravi linvigul in albastru si bucataria in crem sau galben.

In general insa, in spatiile mici cel mai indicat este sa optezi pentru culori cat mai deschise si primitoare, deoarece acestea dau senzatia de spatiu si caldura. Asadar, nuante precum alb, crem, bej sau gri deschis sunt nuante perfecte pentru locuintele mici.

Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea