Amenajarea casei

#tacamuri #aranjarea mesei #vesela #pahare #suport vesela

Idei interesante de aranjare a mesei pentru intalnirile cu prietenii

Aranjarea mesei pentru o cina in familie sau un pranz cu prietenii poate fi destul de dificila, insa cu putina imaginatie si cateva accesorii utile poti transforma o masa obisnuita intr-un adevarat festin. Iata cateva idei interesante care te-ar putea ajuta sa amenajezi masa pentru intalnirea cu familia si prietenii!

1. Foloseste vesela alba, clasica

Vesela alba este extrem de versatila, astfel incat poate fi folosita si pentru aranajarea unei mese in timpul zilei, dar si pentru o cina minunata. Mai mult decat atat, vesela alba formeaza un frumos contrast cu alimentele, prin urmare este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face. Un alt avantaj al acestui tip de vesela este ca piesele pot fi usor de inlocuit in cazul in care se sparg sau se pierd.

2. Foloseste vesela cu imprimeuri chinezesti

De ce sa tii colectiile de vase chinezesti prin sertare, cand le poti folosi pentru a amenaja o masa unde sa cinezi alaturi de prietenii si familia ta? Farfuriile si bolurile cu imprimeuri chinezesti sunt ideale pentru a inveseli atmosfera si a crea un design inedit. Asadar, foloseste cu incredere vesela cumparata de prin calatoriile tale si, cu siguranta, efortul tau va fi apreciat.


3. Renunta la tacamurile sofisticate

Tacamurile nu vor fi observate de nimeni, asa ca nu te chinui sa alegi unele sofisticate. Foloseste-le pe cele clasice, daca sunt bine intretinute. Poti cumpara un set mare de tacamuri simple, astfel incat sa ai suficiente pentru zilele in care ai multi invitati si sa nu le simti lipsa, daca se deterioreaza.

4. Alege pahare robuste

Nu este nevoie sa cumperi cate un set de pahare pentru fiecare tip de bautura. Pentru a economisi bani, poti cumpara pahare robuste. Acestea pot fi folosite pentru servirea vinului rosu, pentru vinul alb, pentru bauturile spumante sau chiar pentru apa.

5. Foloseste suport pentru vesela

Pentru amenajarea mesei intr-un stil cat mai elegant, este recomandat sa folosesti cate un suport de vesela pentru fiecare invitat. Aceste accesorii reprezinta o investitie ieftina, insa sunt extrem de practice si vor aduce un plus de culoare aranjamentului.




Sursa foto: hometalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului