Amenajarea casei

#idei de decorare a casei #amenajarea casei #decorarea casei

9 idei geniale de decorare a casei, din jurul lumii adunate

Vrei sa-ti decorezi casa, insa nu stii pentru ce design sa optezi, deoarece iti plac mai multe? Ce ai spune sa le combini? Nu doar un design ci noua stiluri intr-o singura casa. Se poate! Si arata exceptional! Iata cum poti decora o casa precum cea din imagine fara prea mult efort, cu elemente adunate din toata lumea. 

1. Australia: Plante rezistente la seceta

Pe masura ce temperaturile cresc, australienii devin tot mai constienti cu privire la consumul de apa. Pentru a nu consuma cantitati mari de apa ca sa ude plantele din gradina, o tendinta care ia amploare este achizitionarea de plante suculente si cactusi, care nu au nevoie de umiditate.

2. Maroc: Lampioane

Lampioanele marocane creaza umbre si forme spectaculoase pe pereti, facand ca livingul, diningul si chiar camera de baie sa aiba un aspect interesant si sa te induca intr-o stare speciala de relaxare.

3. India: Paturi si perne decorative

Atunci cand iti doresti o tenta boho chic in casa, o patura sau o cuvertura in stil indian aleasa cu grija sau cateva perne decorative pot transforma radical dormitorul sau un anumit colt din living.

4. Scandinavia: Confort

Stilul scandinav mizeaza pe minimalism in care predomina culoarea alb, dar motivul pentru care acest design chic este atat de apreciat este acela ca face din orice incapere un loc confortabil si plin de caldura. Lenjeriile de pat si paturile de lana in tonuri deschise sunt nelipsite dintr-un decor scandinav.

5. Japonia: un living compact

Din lipsa spatiului, japonezii au dezvoltat stiul de viata confortabil in spatiile mici. Un mod inteligent de a crea senzatia de spatiu intr-o camera mica este ca toate obiectele, canapelele, mesele si mobila, sa fie asezate cat mai aproape de podea, pentru ca astfel camera va parea mai inalta si mai spatioasa.

6. America de Sud: Culori puternice

Atunci cand iti doresti culori vibrante si flori tropicale, inspira-te din America de Sud cand alegi schema de culori pentru casa. Poti alege chiar si imprimeuri specifice acestei zone, cum ar fi frunze verzi specifice padurilor tropicale.

7. Detalii specifice stilului Mediteraneean

O vacanta petrecuta pe malurile Mediteranei, intr-o casa specifica acestei zone, te va face sa iti doresti sa iti decorezi casa cu gresie, obloane la ferestre si pergole acoperite de flori,

8. SUA: Malibu Beach

Cand iti doresti ca in casa ta sa predomine stilul modern, cu spatii cat mai deschise si multa sticla, inspira-te din design-ul interior al celor mai luxoase case de pe plaja, cum sunt cele din Malibu Beach.

9. Africa: Stil safari

Iti place animal print-ul? Atunci tranforma-l in punctul de atractie din casa ta. Poti opta pentru covoare inimitatie de piele, o perdea suspendata in dreptul patului sau la o cada vintage cu picioare in forma de gheare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare