Amenajarea casei

#lenjerie de pat #scaune #tapet #living #primavara #pat #galben #decor casa

Idei de primavara: galbenul in casa ta

Bine ai venit, soare! Pentru ca este primavara si natura revine la viata, iar tu te simti revigorat si dornic de schimbare dupa iarna ce tocmai a trecut, iata cateva idei de amenajare a locuintei tale. Ofera camerelor explozia de culoare de care au nevoie si ingalbeneste-le, la propriu. Galbenul este o culoare care nu se demodeaza vreodata, oricat de des ar fi folosita. Iata 6 idei de primavara, de la ivillage.com, prin care poti sa introduci galbenul in casa ta.

1 Tapet

In dormitor sau in living poti alege un tapet in nuanta de galben deschis. Asaza pe noptiera sau pe raftul de deasupra patului cateva rame foto in aceeasi nuanta si tabloul este complet. Pardon, am uitat de lenjeria de pat, care trebuie sa fie, evident, tot de culoare galbena.


2 Pat

Exista pe piata numeroase modele de pat de unde poti alege, insa, daca vrei ceva cu adevarat special, alege ceva care sa semene cu patul de mai jos. Ceva clasic, de un alb imaculat cu nuanta mustarului. Va fi piesa de rezistenta din dormitorul tau.

3 Masa

Nu, nu-ti trebuie neaparat corpuri de iluminat stralucitoare, care imita aurul, insa este evident ca fara masa in casa nu se poate. Poti cumpara direct una vopsita in galben deschis sau poti alege o masa de lemn, de culoarea ciresului, la care sa adaugi cateva scaune galbene.

4 Hol

Schimba aspectul monoton si ofera-i holului tau prospetimea de care are nevoie. Nuanteaza-l discret cu mici piese de mobilier de culoarea soarelui sau cea a mustarului. In felul acesta atat tu, dar mai ales invitatii tai, veti fi incantati sa petreceti un timp placut chiar si aici, pe hol.

5 Living

In fond, de ce nu? Livingul trebuie sa fie acea camera care te binedispune si te scoate mereu din starea aceea de suparare sau nervozitate in care te poti afla la un moment dat. Schimba nuanta monotona in care este "imbracat" livingul tau si incarca-l in alb si galben, de la pereti si pana la mobilier.

6 Terasa

Profita de spatiul deschis pe care ti-l ofera o terasa si improspateaza-i lookul cu cateva scaune si o masa vopsita in galben. Agata in glastre muscate de un rosu aprins care sa contrasteze puternic cu mobilierul tau. Acelasi lucru il poti face si in balconul de la bloc.



Sursa foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului