Amenajarea casei

#baie #prosoape baie #decoratiuni baie #decorare baie

Idei de aranjare a prosoapelor in baie pe care le vei adora

Stiai ca depozitarea "deschisa" a obiectelor din casa este ultimul trend in design interior? Acum nu mai trebuie sa ascunzi lucrurile de care ai nevoie, ci sa le expui intr-un mod estetic, ca pe adevarate obiecte decorative. Un exemplu este felul de aranjare a prosoapelor din baie: la indemana si foarte aspectuos in acelasi timp.

Fa o impresie excelenta vizitatorilor si surprinde-i cu moduri creative de a aranja prosoapele in baie, atat pe cele destinate folosirii imediate, cat si pe cele curate, care urmeaza sa le inlocuiasca pe primele. Iata cateva idei care te vor inspira cu siguranta!


1. Prosoapele colorate rulate

Prosoapele colorate, atunci cand sunt rulate, se transforma in adevarate obiecte de decor. In plus, daca au nuante aprinse si placute, sunt totodata si o pata de culoare binevenita intr-o baie in tonuri neutre. Asaza-le rulate unele langa altele, pe raftul deschis al mobilierului din baie, pentru a le sesiza impactul estetic deosebit.


2. Prosoapele colorate rulate in cos

Daca vrei sa adaugi un plus de vivacitate si aer confortabil in baie, ruleaza cateva prosoape colorate in nuante vesele si asaza-le unele peste altele intr-un cos din paie. Vei obtine un detaliu de decor inedit, care completeaza perfect o baie clasica si eleganta in acelasi timp.


3. Prosoapele rosii si bleumarin pentru un design nautic

Iti poti transforma complet baia banala, amenajand-o in stil nautic. Prosoapele bleumarin si rosii contribuie semnificativ la accentuarea acestei tematici moderne si foarte potrivita pentru o astfel de incapere a casei.


4. Prosoapele asezate pe rafturi suprapuse

Tine-ti prosoapele la indemana si transforma-le in obiecte de decor, economisind in acelasi timp spatiul pretios, aranjandu-le pe rafturi de perete suprapuse.



5. Prosoapele atarnate in carlige

Forma unui prosop atarnat de un carlig metalic aspectuos este cu totul diferita de cea a unuia pus pe un suport banal din plastic sau lemn. Mai multe prosoape frumos asezate in acest mod creeaza un decor placut si elegant, transmitand totodata ideea de pragmatism: le ai mereu la indemana!



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea