Amenajarea casei

#apartament #amenajare apartament #mobila apartament #apartament burlac

Idei de amenajare a unui apartament de burlac

Apartamentul de burlac are cu totul alte reguli de amenajare decat apartamentul in care locuieste o familie, de exemplu. El trebuie sa se incadreze in veoile burlacului de petrece a timpului liber, sa aiba o zona generoasa pentru socializare si sa reflecte viata si interesele acestuia.

1 Mobila minimalista

Cand decorezi un apartament de burlac, trebuie sa gadesti practic si sa reusesti sa gasesti loc pentru toate lucrurile de care ai nevoie. Cel mai bun mobilier este cel minimalist, cu piese care se pliaza sau se restrang la nevoie, cu destule spatii de depozitare si cat mai putine elemente decorative.

2 Da, ai nevoie de draperii

Unul dintre elementele esentiale ale apartamentului de burlac sunt draperiile. Trebuie sa renunti la ideea ca draperiile ar fi pentru fete. Pana la urma, poate ai si tu lucruri pe care ai dori sa le pastrezi private. Nu e nevoie sa-ti cumperi unele de matase cu modele florale. Alege draperii clasice, in culori tari ca bleumarin, verde sau bordo.

3 Pozitionarea locurilor de stat jos

Petreci majoritatea timpului in living, privind la televizor sau stand la discutii cu prietenii, asa ca ar trebui sa te ocupi mai atent de zona de socializare. Cumpara o canapea foarte comoda, atat pentru stat pe ea, cat si pentru dormit. Gandeste-te ca vor urma nopti in care vei adormi ma televizor.

Asorteaz-o cu fotolii , perne mari si tabureti comozi pentru a adauga mai multa variatie spatiului din zona de zi.

4 Expune-ti colectia de gadgeturi

Gadgeturile sunt jucariile preferate ale barbatilor, iar daca tot ai dat o avere pe ele, de ce sa nu le expui asa cum merita. Pune-ti la loc de onoare instalatia home theatre, intr-un loc in care boxele sa acopere intregul spatiu al apartamentului.

Cumpara o masuta mica, speciala pentru laptop si nu-l lasa aruncat pe canapea sau pe masa.

5 Personalizeaza

Daca esti un fan infocat al filmelor alb-negru, inrameaza cateva afise celebre si pune-le la vedere. Daca esti pasionat de cursele de masini, atunci alege aceasta tema in decoratiuni si aplica direct pe pereti imagini autocolante cu cele mai tari masini de curse.

Fa astfel incat spatiul in care traiesti sa-ti reflecte personalitatea si pasiunile.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare