Amenajarea casei

#modele hote #hote incorporabile #hote

Hote incorporabile disponibile intr-o gama variata de modele

Desi este spatiul unde mentinem curatenia zilnic, bucataria se poate degrada in lipsa unei ventilari adecvate. De aceea, instalarea unei hote incorporabile reprezinta cea mai buna metoda de a evita neplacerile cauzate de grasime, abur, mirosuri sau fum.

Bricomix.ro va intampina cu cu o gama larga de hote incorporabile si electrocasnice destinate bucatariei, astfel ca puteti alege modelul ce corespunde criteriilor dvs de selectie simplu si rapid.

Care este cel mai eficient model de hota?

Daca v-ati hotarat sa achizitionati o hota de bucatarie, trebuie sa tineti cont de mai multe criterii functionale, care sa va ajute sa luati decizia corecta. Printre acestea se afla:

  • Capacitatea de ventilare – Pentru a sti exact care este capacitatea de ventilare necesara pentru bucataria dumneavoastra aveti nevoie de volumul general al acesteia.

Conform specialistilor, hota pe care o alegeti trebuie sa aiba capacitatea de a extrage de 10 ori volumul incaperii in doar 60 de minute.

In cazul in care detineti o locuinta spatioasa, iar bucataria este fie deschisa, fie de mari dimensiuni, este posibil sa aveti nevoie de un sistem de ventilatie profesional.

  • Stil – Deoarece majoritatea modelelor incorporabile sunt ascunse atunci cand nu functioneaza, nu este recomandat sa va axati foarte tare pe stilul hotei.
  • Nivelul de zgomot – Pentru a nu fi deranajati de zgomotul produs de aceste electrocasnice in timpul functionarii, este bine sa va orientati catre modele prevazute cu motoare cat mai puternice sau modele care au motorul amplasat in exterior.

O alta modalitate eficienta este utilizarea treptelor de viteza inferioare atunci cand nu este necesara intreaga putere a hotei.

  • Latimea hotei – Dimensiunile hotelor se aleg in functie de latimea plitelor sau aragazelor si trebuie fie sa corespunda acestea, fie sa aiba cativa centimetri in plus.

De asemenea, distanta ideala dintre cele doua aparate este de aproximativ 65 cm.

Asadar, nu exista un model de hota incorporabila care sa fie compatibil cu orice bucatarie, insa va puteti ghida dupa criteriile mentionate anterior pentru a lua o decizie corecta.

Tipuri de hote disponibile in magazine

Daca sunteti adeptul hotelor cat mai discrete, care sa nu iasa in evidenta si sa nu ocupe prea mult spatiu, puteti alege dintre mai multe modele:

  • Hote decorative – Acestea se remarca printr-un design deosebit si se monteaza orizontal. La Bricomix puteti gasi peste 150 de astfel de modele.
  • Hote telescopice – Acestea pot fi montate in corpuri de bucatarie sau direct pe perete si au marele avantaj de a fi retractate pe mai multe segmente, in functie de necesitatile utilizatorului.
  • Hote de tip insula – Aceasta categorie este destinata bucatariilor moderne, in care aparatele pentru gatit sunt amplasate in centrul incaperii. Hotele de tip insula se instaleaza deasupra spatiului destinat gatitului, pe tavan.

Bricomix iti usureaza munca in bucatarie!

Pe langa aceste modele, la Bricomix.ro va asteapta o multime de hote incorporabile la fel de moderne, eficiente si elegante.

Produsele sunt usor de folosit si intretinut, dispun de functii inteligente care mentin aerul curat si sunt disponibile intr-o gama larga de modele si dimensiuni pentru a fi compatibile cu orice tip de mobilier de bucatarie.

Pentru informatii suplimentare si comenzi, accesati magazinul online: www.bricomix.ro sau telefonati la numarul: 0732.610.473.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare