Amenajarea casei

#portocaliu #galben #amenajare casa #culori casa

Galben si portocaliu, doua culori indraznete care iti inveselesc casa

Nu te feri de culorile vesele in casa ta! Galbenul si portocaliul pot fi alegeri indraznete atunci cand vine vorba de a preintampina sezonul calduros. In locul culorilor terne pe care a trebuit sa le suporti toata iarna, ai putea sa incerci cateva combinatii avand la baza culorile galben si oranj.

Combinatii diferite

Sigur, exista destule combinatii pe care le poti lua in calcul, dar ideal ar fi sa gasesti formula optima pentru fiecare camera in parte. Nu neglija dormitorul chiar daca ti se pare ca acest spatiu este folosit doar pentru odihnitorul somn de peste noapte. Pana la urma, este locul in care deschizi ochii in fiecare dimineata, iar nuantele pe care le vezi la prima ora iti pot starni cheful de viata odata cu primele raze ale soarelui.

Nuantele mai inchise adaugate in jurul culorii de baza - portocaliu - si farmecul lemnului prin care iese in evidenta locul tau de relaxare pot avea un efect pozitiv asupra starii tale psihice. Cateva benzi de culori intunecate adaugate langa portocaliul predominant ar trebui sa ajunga. Nu exagera, ai putea sa transformi camera intr-un kitsch total.


Sursa foto: viehome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea