Amenajarea casei

#Igloo Design #ateliere #perdele #draperii

Frumusetea casei tale incepe cu Igloo Design, atelier cusut perdele si draperii!

Perdelele si draperiile transforma orice spatiu, locuinta sau sediu de birouri. Poate ca ti se va parea incaperea mai mare si mai luminoasa fara perdele si draperii, insa la fel de bine trebuie sa stii ca-i vei stirbi din frumusete si din caldura daca nu vei recurge si tu la aceste accesorii. Si cum tot ceea ce este facut la comanda se potriveste cel mai bine, apeleaza la Igloo Design, atelier cusut perdele si draperii din Bucuresti, unul dintre cele mai moderne si mai bine vazute ateliere de acest gen!

Igloo Design este atelier cusut perdele si draperii pe care te poti baza intotdeauna

Ce materiale sa aleg? Care sunt cele mai potrivite modele? Ce culori sunt in tendinte? Cum combin perdelele cu draperiile potrivite? Care este varianta cea mai buna pentru dormitor? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care oricine si le pune atunci cand doreste sa-si cumpere perdele si draperii noi. Aparent totul este foarte simplu, dar cand ajungi in magazine te pierzi cu totul, nu mai stii nici cine esti, cu atat mai putin ce produse sa cumperi.

Daca nu ai masurat ferestrele corect, daca montezi perdelele prea jos sau ai ales un model prea scurt, daca nu ai stabilit corect latimea perdelei si a draperiei sau daca nu ai ales galeria si accesoriile potrivite, in toate aceste situatii poti da gres cu amenajarea locuintei tale.

Nu mai bine apelezi la specialisti in domeniu? Acestia nu numai ca se pricep, insa au si multa experienta si te pot ajuta sa-ti amenajezi o locuinta ca-n reviste folosind perdelele si draperiile potrivite. Ei, bine, acest specialist este Igloo Design din Bucuresti, mai mult decat un specialist, un atelier cusut perdele si draperii, modern, amenajat si dotat corespunzator, o echipa de profesionisti care satisfac chiar si cele mai exigente cerinte.

Ia si tu legatura cu echipa Igloo Design, stabiliti o intalnire si lasa-te consiliat/a pana in cele mai mici detalii pentru a face cea mai buna alegere!

Un atelier cusut perdele si draperii precum Igloo Design iti ofera solutii personalizate

Este greu de crezut ca in inima Bucurestiului exista astazi un atelier cusut perdele si draperii care ofera servicii de consultanta si solutii personalizate pentru fiecare client in parte, insa tocmai prin aceasta Igloo Design si-a castigat renumele, prin creativitatea de care da dovada in permanenta, prin serviciile si produsele de calitate pe care le ofera la preturi fara concurenta, prin pasiune si munca multa, prin diversitate si personalizare.

Igloo Design se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, perdelele si draperiile sunt destinate spatiilor rezidentiale, dar si hotelurilor, pensiunilor sau restaurantelor, oferta Igloo Design fiind personalizata in functie de necesitati si preferinte. Iar cu Igloo Design chiar ai de unde alege – nenumarate modele de tesaturi, culori si nuante diverse, materiale dintre cele mai frumoase, dimensiuni diferite – nimic nu este standardizat, ci totul este personalizat cu mult bun gust, rafinament si eleganta.

Atelierul de cusut perdele si draperii Igloo Design iti garanteaza calitatea propriilor produse. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu aceasta echipa, iar detaliile lasa-le in seama Igloo Design!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea