Amenajarea casei

#fotolii masaj #komoder

Fotoliile moderne de masaj - Intrebari frecvente si raspunsuri

Orice persoana apreciaza efectele benefice ale unui masaj de relaxare sau terapeutic, efectuat cu ajutorul unui aparat performant. Cu siguranta stii ca mainile unui terapeut cu experienta pot face minuni pentru corpul tau insa trebuie sa stii si ca functiile inteligente ale unui fotoliu de masaj de la Komoder sunt impresionante.

 

Aparatele din gama celor moderne, profesionale sunt prevazute cu numeroase functii suplimentare, care iti ofera sansa de a experimenta tehnici noi de masaj, in confortul propriului camin. Daca nu ai testat un astfel de aparat pana acum, cu siguranta ai diverse intrebari. Astazi ne propunem sa iti oferim raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre fotoliile de masaj, pentru ca tu sa faci alegerea potrivita.

Care sunt beneficiile masajului efectuat de un fotoliu performant?

Masajul de relaxare iti ofera o stare de bine generala. Atunci cand acesta este efectuat de un fotoliu de masaj performant, circulatia sangvina este imbunatatita si sunt eliberate endorfinele, substante care iti pot imbunatati instant starea de spirit.

In plus, fotoliile de masaj din gama produselor profesionale au capacitatea de a lupta eficient impotriva stresului si a depresiei. Dat fiind faptul ca stilul de viata modern vine la pachet cu acestea, este important sa descoperi maniera eficienta in care corpul si mintea ta se pot relaxa.

Atunci cand nu ai suficient timp la dispozitie pentru a te deplasa la diverse centre SPA pentru a beneficia de un masaj, poti obtine aceleasi rezultate cu ajutorul aparatului de masaj instalat acasa. In plus, un fotoliu de masaj performant te poate ajuta sa scapi si de durerile de spate, cauzate de stilul de viata sedentar sau de adoptarea unei pozitii inadecvate la birou, vreme indelungata.

Mai mult decat atat, prin efectuarea unor sesiuni constante de masaj acasa, poti spori flexibilitatea articulatiilor, reducand astfel spasmele si crampele cauzate de articulatiile rigide.

Masaj efectuat de un terapeut sau de un aparat: Care este mai performant?

Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data care este varianta mai avantajoasa atunci cand vine vorba de masajul efectuat de terapeutii specializati si efectuat cu ajutorul fotoliilor profesionale. Din fericire, ambele metode prezinta o gama diversa de beneficii pentru utilizatori.

Masajul efectuat cu ajutorul unui fotoliu performant te ajuta in schimb si sa economisesti timp, intrucat poate fi instalat la tine acasa. Astfel, nu va mai fi necesar sa te deplasezi la un centru SPA de fiecare data cand vrei sa beneficiezi de avantajele oferite de un masaj eficient.

In plus, atunci cand decizi sa achizitionezi propriul tau aparat de masaj, investitia necesara este doar cea initiala, ulterior nemaifiind necesara plata costurilor crescute ale fiecarei sesiuni de masaj. Astfel, investitia efectuata va fi usor de recuperat pe termen lung.

Mai mult decat atat, fotoliile de masaj au capacitatea de a efectua ore intregi de masaj, aplicat la nivelul intregului corp, fara a obosi. Functiile lor speciale iti ofera sansa de a testa diverse tehnici performante, iar mainile mecanice 3D incorporate in noile fotolii Komoder dau senzatia masajului efectuat de cele ale unui terapeut cu experienta.

Ce criterii de selectie sunt importante?

Daca ai decis sa achizitionezi un fotoliu de masaj, pe care sa il poti utiliza oricand doresti, la tine acasa, iata care sunt principalele criterii de selectie pe care trebuie sa le ai in vedere:

  • Dimensiunea potrivita - Este important sa alegi un aparat de masaj care sa ocupe spatiul pe care il ai la dispozitie, fara a bloca libertatea de miscare a utilizatorilor. In plus, fotoliile de masaj ale caror spatar poate fi reglat sunt mai eficiente, indiferent de spatiul in care le vei include.
  • Performanta fotoliului - Este recomandat sa optezi pentru un fotoliu de masaj cu functii moderne, intrucat acestea sunt utile si necesare pe termen lung. Astfel, vei avea la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a beneficia de masajul eficient al intregului tau corp.
  • Tipurile de masaj disponibile - In functie de tipul de masaj pe care vrei sa il incerci, poti alege diverse tipuri de fotolii. Cele mai noi modele Komoder ofera sansa efectuarii oricarui tip de masaj dorit, rezultatele obtinute fiind eficiente. Acestea inlocuiesc cu succes terapeutii specializati si pot efectua ore intregi de masaj, fara a obosi.

Acum ca ai descoperit raspunsul la cele mai frecvente intrebari despre fotoliile moderne de masaj, poti da startul cumparaturilor. Imediat dupa instalarea noului aparat, poti beneficia de o sesiune relaxanta de masaj, care va elimina stresul si oboseala din viata ta.

Sursa foto: komoder.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea