Amenajarea casei

#rama foto #fotografii # fotografii casa

Foloseste fotografiile personale pentru decorarea si personalizarea casei

Fotografiile personale nu doar ca iti insenineaza fiecare zi prin amintirea vremurilor bune. Pozele pot constitui un accesoriu decorativ grozav.

Daca detii o colectie impresionanta de fotografii personale, iti recomandam sa le folosesti pentru a-ti personaliza locuinta intr-un mod creativ. Iata cum poti face acest lucru.
 

Selecteaza fotografiile


Aduna la un loc toate fotografiile imprimate pe care le ai si selecteaza-le pe cele care iti plac cel mai mult si pe cele care iti trezesc cele mai frumoase amintiri. Ia in considerare si fotografiile in format digital . Pune-le pe toate intr-un folder si scoate-le la imprimanta sau mergi cu ele la un centru de developare foto. Nu uita sa mentionezi operatorului ce dimensiuni vrei sa aiba fotografiile.
 

Alb negru sau color


Fotografiile alb negru sunt clasice si vor constitui intotdeauna un decor simplu si de efect. Transforma fotografiile color in alb-negru si aseaza-le pe toate intr-o rama de dimensiuni mari.
 

Plansa inramata


Daca ai un perete mare pe care vrei sa il dedici fotografiilor ai la indemana doua optiuni:

1 Stabileste fotografiile pe care le vrei in plansa si aseaza-le pe o coala mare, cartonata pe care sa o inramezi ulterior.

2 Imprima fiecare fotografie in parte pe panza , sub forma unui tablou si aseaza toate pozele in acelasi loc. Este de preferat ca toate fotografiile din acest decor sa aiba nuante apropiate, astfel incat sa nu fie un punct focal prea incarcat coloristic.
 

Sursa foto: laurawinslowphotography.com

Personalizeaza obiectele


Daca ai fotografii realizate de tine, cu diverse peisaje, animale sau evenimente si vrei sa le imprimi pe diverse obiecte, o poti face fara probleme. Spre exemplu, poti imprima imaginea preferata pe o bucata de panza pe care o poti transforma ulterior in fata de perna.

De asemenea, cartile tale pot avea coperti personalizate cu fotografii realizate de tine. Tot cu fotografiile personale poti realiza semne de carte sau poti personaliza o cana din care sa iti bei cafeaua in fiecare dimineata si care sa iti aminteasca intotdeauna de momentele frumoase din viata ta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea