Amenajarea casei

#pereti #baie #stil #decoratiuni #combinatii #design interior

Cremul in decorul interior, dovada de eleganta

Cremul este o culoare ofertanta, mereu la moda. Relaxant si atemporal, cremul este una dintre cele mai inspirate alegeri pentru a uni camerele printr-o nuanta comuna, se potriveste in orice fel de design, este elegant si placut.

Iata cum sa folosesti cremul in designul interior:

Fundal neutru cu crem

Alaturi de bej sau de alb, cremul este una dintre alegerile potrivite pentru fundal. Luminos, elegant si neutru, cremul poate fi folosit cu succes pentru pereti, indiferent de tipul de design interior: rustic, modern, contemporan, clasic etc.

Cremul poate fi folosit simplu sau in combinatii cu bej, ivoar, gri, alb. Pentru a obtine un efect monocrom, utilizeaza cremul in camere in nuante diferite, de la cele mai deschise la cele mai inchise.

Pe langa luminozitate, un alt avantaj al fundalului crem il reprezinta posibilitatea de a folosi modele repetitive, precum dungile. Un perete crem poate fi decorat cu usurinta cu tablouri, etajere sau chiar stickere decorative.

Combinatii de culori cu crem

Foloseste cremul in combinatii de culori. Fiind o culoare neutra, posibilitatile sunt aproape infinite. Cremul se potriveste, de exemplu, cu maro, cafeniu si bleu. Intr-o astfel de combinatie de culori, cremul leaga maronul inchis de albastrul azuriu, realizand un efect deosebit. Intr-un living room, o astfel de combinatie de culori asigura un look aerisit si relaxant.

O alta combinatie de culori poate fi, de exemplu, crem, maro deschis, ivoar, grena si gri sau crem, galben, maro. In timp ce cremul este neutru si se potriveste cu orice, galbenul confera caldura si luminozitate, iar maroul sau grena-ul creeaza impresia de intimitate.



Cremul poate fi utilizat cu succes in incaperile amenajate in stil contemporan. De exemplu, o combinatie inedita poate fi cea a unei bai in crem, negru si maro.

Decoratiuni crem

Utilizeaza decoratiuni de culoare crem pentru a obtine un aspect elegant, sofisticat. Poti folosi, de exemplu, lampadare de hartie, perdele sau covorase moi, crem.


Sursa foto: yourwayhomeaz.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului