Amenajarea casei

#firme de transport #transport mobila #transport mobila bucuresti #transport mobilier # mutari mobila

Firme de transport mobila in Bucuresti

Daca te afli in situatia de a fi nevoit sa te muti dintr-o locatie in alta, cea mai simpla varianta de a transporta obiectele voluminoase sau mobilierul, intr-un oras aglomerat ca Bucuresti, este sa apelezi la o firma de transport mobila . Aceasta te poate ajuta atat cu planificarea mutarii, cat si cu impachetatul, incarcatul, transportatul si despachetatul tuturor lucrurilor.

Iata mai jos cateva sugestii de firme de transport mobila in Bucuresti la care poti apela:

1 Mutari mobilier

Este una dintre cele mai vechi firme de transport mobila in Bucuresti, oferind o gama completa de servicii din acest domeniu. Ofera sprijin pentru mutare firme si birouri, mutare si relocare locuinte si chiar mutare de plante. Clientul beneficiaza de evaluare, managementul mutarii si optimizarea costurilor. Compania colaboreaza cu firme specializate in dezasamblarea echipamentelor de birou si IT.

Aceasta firma de transport mobila in Bucuresti te va ajuta la evaluarea cantitatii bunurilor din casa, furnizarea de materiale de depozitare si chiar asigurarea bunurilor.

Pretul se stabileste in functie de volumul obiectelor, conditiile de impachetat si evacuare, gradul de implicare al clientului, facilitarea gasirii unui loc de parcare etc.

Compania de transport mobila in Bucuresti " Mutari mobilier" ofera diverse reduceri pentru clientii cooperanti, iar costurile se stabilesc in urma unei evaluari.

2 Transport mobilier

Firma de transport mobila in Bucuresti "Transport Mobilier" ofera servicii de mutari si relocari in perimetrul orasului, in cel mai scurt timp posibil.

Compania pune la dispozitia clientilor accesorii de impachetat, personal pentru evaluare, precum si sprijin pentru serviciile de care depinde mutarea si transportul mobilierului.

Desi se ocupa, in mod normal, de mutarea mobilierului din locuinte private sau companii, firma de transport mobila in Bucuresti are in portofoliu si servicii de mutari ambasade sau consulate.

3 Leoni Transport

"Leoni Transport" este o firma de transport mobila in Bucuresti care se ocupa de mutari companii si mutari rezidentiale, asigurand servicii complete de transport mobilier.

Firma pune la dispozitia clientilor atat suportul fizic necesar, cat si sfaturi pentru usurarea lucrarilor de mutare. Compania este specializata si in mutari de obiecte grele, piane sau echipamente IT.

In vederea stabilirii pretului pentru transport mobila in Bucuresti, trebuie contactata compania, care va evalua costurile.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului