Amenajarea casei

#sfaturi #casa #dormitor #amenajare dormitor #amenajarea casa

Fii in trend: Cum poti obtine un dormitor mare, luminos si fancy

Nu este usor sa creezi un design care sa fie in concordanta cu personalitatea ta, in special cand esti o persoana careia ii plac mai mult stiluri. Se intampla de multe ori sa nu stii cum sa-ti amenajezi dormitorul. Ce ai de facut? Iti propunem sase idei simple care sa te ajute sa-ti amenajezi un dormitor de poveste.

1. Corpurile de iluminat

Alege un corp de iluminat care sa ofere un plus de personaliatate camerei tale. Acest candelabru sic, cu podoabe in forma de frunze, acorda un look dramatic camerei si face ca accentul sa cada pe cel mai ravnit element al dormitorului: patul.

2. Tablia patului

Daca vei alege un pat cu cadru tapitat nu vei regreta! O asemenea tablie nu confera doar un plus de confort si caldura, ci se va transforma intr-un punct de interes al camerei. Pentru un plus de stralucire poti alege un stil care sa aiba detalii rafinate, cum ar fi marginile aurii ale tabliei si picioare din lemn.

3. Culorile

Un fundal neutru, intr-o culoare linistitoare este intotdeauna binevenita in dormitor. Dar asta nu inseamna ca nu poti introduce si pete de culoare ce vor da viata spatiului si vor deveni o zona de interes pentru camera ta. Poti opta pentru tesaturile florale vii, cu nuante de roz, care confera o senzatie prospetime si feminitate.

4. Propriul sanctuar

Creeaza o zona in care sa te relaxezi! Daca spatiul iti permite atunci amplaseaza un mic sanctuar chiar in dormitorul dumneavoastra! Alege un fotoliu confortabil si adauga langa acesta o masuta de cafea. Este locul ideal in care te vei retrage pentru a citi. Dar trebuie sa te avertizam: s-ar putea sa nu-ti mai doresti sa parasesti acel loc vreodata!

5. Nu-ti fie frica de schimbari!

Transforma unul dintre colturile cmerei in propriul tau loc de relaxare! Asaza o masa de toaleta pe unul dintre pereti, adauga un scaun cu un material chic si vei crea un decor elegant de care te poti bucura in fiecare dimineata cand te machiezi!

6. Detaliile fac diferenta!

Un buchet de flori face diferenta in orice spatiu. Acesta nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tau. Poti aseza un buchetul fie pe masuta de cafea fie pe una dintre noptiere, iar aspectul incaperii se va schimba radical!

Sursa foto: styleathome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea