Amenajarea casei

#mobila casa #amenajare casa #design interior #mobila

Fii creativ cu mobilierul, pentru ca o camera sa para mai mare

Folosirea mobilierului potrivit este o modalitate buna de a face o camera sa para mai mare. In general, ar fi o idee grozava sa folosesti mobilierul functional, cum ar fi de exemplu: o masuta de cafea, o canapea estensibila, un pat cu sertare de depozitare, etc. Alegerea mobilierului se face cu atentie, pentru a se potrivi  cat mai bine dimensiunilor camerei. Asezarea unor piese de mobilier pe pereti ar putea maximiza spatiul si astfel aspectul camerei se va schimba.

 

Alegerea culorilor conteaza foarte mult in casa, dar si folosirea contrastelor. Ar trebui sa alegi culori deschise (cum ar fi gri cenusiu, bleu, verde salvie, alb, galben) care fac o camera sa para mai mare. Nu uita un aspect important – culorile din casa iti afecteaza starea de spirit.

Cum poti fi creativ cu mobilierul?

Daca ai decis sa-ti decorezi casa in acest an, ai putea opta pentru piese de mobilier dragute, la moda, cu un design unicat. Poti instala o masa noua in living, care joaca un rol important, deoarece acest spatiu este perfect de intalnire, de primire a oaspetilor, sau de a petrece clipe placute cu cei din familie, dupa o zi lunga si obositoare.

Mai mult decat atat, acum, prin intermediul produselor oferite de cei de la CustomDecoStore, ai oportunitatea de a folosi echipamente interesante – cum ar fi un set de picioare – pentru a face masa mai eleganta si salonul mai primitor.

Masa din sufragerie

O masa mare in sufragerie ofera eleganta, insa daca este complet din lemn, poate fi considerata o solutie clasica. Uneori, simti nevoia sa inlocuiesti clasicul cu modernul, pentru a oferi sufrageriei un caracter extraordinar.

Poti face o astfel de schimbare si de reconditionare a mobilei, prin montarea unui nou set de picioare, cum sunt cele Hairpin de pe CustomDecoStore.ro. Acestea sunt cu 2 sau 3 brate, au inaltimea cuprinsa intre 15-95 cm si grosimea de 10 sau 12 mm. Sunt realizate din otel solid si pot sustine o greutate foarte mare, deci sunt perfecte pentru un asemenea mobilier. Acestea sunt potrivite pentru diferite tipuri de mobilier din casa, pentru living, dining, incepand de la scaune, mese si pana la comode, birouri si noptiere.

Masa din sufragerie nu trebuie sa fie nici prea mica, deoarece s-ar putea dovedi nefunctionala. Daca este una prea mare, masa ar putea incurca in mod vizibil spatiul din living. Prin urmare, o idee buna ar fi personalizarea unei mese de dimensiuni medii, usor de aranjat intr-un spatiu adecvat casei. 

O masa de sufragerie, cu picioare moderne din otel, se va potrivi cu usurinta in orice stil de design interior si va satisface orice idee de amenajare.

Masuta de cafea

Designerii de interior recomanda masuta de cafea pentru camere unice, elegante, moderne si confortabile. Ei ofera solutii interesante, pentru o abordare creativa si plina de eleganta. Folosirea unui set de picioare de pe CustomDecoStore.ro la masuta de cafea ar fi o idee geniala, prin care camera devine originala, deosebita si reflecta caracterul celor care locuiesc in ea.

Mobilierul de acest tip se remarca prin eleganta, simplitate si functionalitate. El trebuie sa fie plasat in sufragerie, unde este suficient spatiu, astfel incat camera sa nu para prea aglomerata.

Masuta de cafea poate fi din lemn sau din sticla, astfel de solutii fiind ideale pentru interioarele moderne. Sticla este un material practic si atractiv. Masutele moderne cu picioare din otel, cum sunt cele prezentate in imaginile de pe Instagram, ofera camerei o stralucire aparte, mai ales daca prin candelabru si lampi de perete se creeaza un joc specific de lumini.

Eleganta se poate vedea in toate detaliile pieselor de mobilier. Chiar si scaunele din living pot fi mult mai elegante, daca au picioare din otel si asigura un confort optim la utilizare. Scaunele pot fi din lemn masiv, din cupru sau otel. In locuintele mai spatioase, oamenii opteaza pentru mobilierul din lemn masiv, iar in cele mai mici, ei prefera formele mai simple la mobilier, pentru un stil minimalist si aerisit.

Sursa foto: customdecostore.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului