Amenajarea casei

#dragoste #feng shui #curatenie #amenajare feng shui

Feng Shui si dragostea

Feng Shui reprezinta arta chineza a pozitionarii obiectelor pentru a incuraja intrarea fluxurilor de energie pozitiva in casa. Multe persoane apeleaza la practica orientala Feng Shui pentru a aduce norocul in dragoste. Iata cateva trucuri pentru a-ti decora dormitorul potrivit regulilor Feng Shui si a stimula relatiile de iubire:



1 Evita dezordinea


Daca vrei sa iti aduci norocul in dragoste si sa ai o viata plina de iubire, specialistii Feng Shui spun ca trebuie sa faci loc pentru o noua persoana in dormitorul tau. Elibereaza rafturile de lucrurile inutile astfel incat sa mai aiba loc o persoana sa se mute in apartamentul tau. Imagineaza-ti lucrurile persoanei iubite asezate in locurile pe care le-ai eliberat.

In cazul in care in dormitorul tau este dezordine, fluxurile de energie vor fi lente si slabe. Ca sa permiti energiei sa circule fara piedici si sa iti aduca noroc in viata amoroasa , este bine sa pui totul in ordine.


2 Arunca obiectele negative


Imaginile si obiectele care te inconjoara iti afecteaza viata mai mult decat ti-ai fi imaginat. Elimina din casa ta, in special din dormitor, orice obiect care a apartinut unui fost iubit . De asemenea, nu pastra scrisorile, fotografiile sau orice amintire fizica a unei relatii care s-a terminat.

Renunta si la tablourile, sculpturile, fotografiile care reprezinta situatii negative, singuratate, tristete, razboi, lupta etc. Vor atrage energiile negative asupra ta si iti vor crea o situatie tensionata in viata amoroasa.


3 Elibereaza calea


Asigura-te ca atat usa de la intrare, cat si usa de la dormitor se deschid usor si complet, fara sa scartaie sau sa se blocheze in lucrurile care se afla in spatele lor. In acest fel, lasi energia sa circule bine si sa iti potenteze viata sentimentala . De asemenea, asigura-te ca toate elementele de iluminat functioneaza si ca nu exista locuri intunecate.


4 Aseaza corect patul


Daca una dintre lateralele patului este lipita de un perete, persoana care doarme langa perete se poate simti lipsita de libertate, constransa sau blocata in relatie. Muta-ti patul, daca este posibil, astfel incat ambele laterale sa fie la o distanta egala de pereti. Pozitia ideala pentru pat este in partea opusa a usii, dar nu in linie cu aceasta. Daca nu poti vedea usa din pat, asaza o oglinda pe perete care sa te ajute sa ai vizibilitate catre intrarea in camera.


5 Decoreaza cu elemente romantice


Asaza pe peretele din fata patului si in zona pe care o vezi imediat ce intri in dormitor, imagini romantice, desene, sculpturi sau obiecte decorative pereche. Plaseaza aceste imagini pe peretele dinspre picioarele patului sau pe peretele pe careil vedeti mai intai cand intri in dormitor.
O oglinda rotunda este de asemenea perfecta pentru dormitor pentru ca reprezinta unitatea.

De asemenea, iti poti decora pereti din dormitor cu imagini ce infatiseaza iubirea, cum ar fi perechi de pasari, aranjamente florale sau o oglinda rotunda. Aceste imagini infatiseaza o iubire fara limite si increderea reciproca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea