Amenajarea casei

#fantana #feng shui #amenajarea casei

Fantana Monolog aduce armonie in casa

Se apropie Sarbatorile de Iarna, zilele magice incarcate de bucuria pe care ne-o aduc implinirile din anul ce a trecut. Gandul nostru se indreapta in semn de recunostinta catre toti cei dragi si dorim sa le multumim pentru modul in care au stiut sa ne stea aproape, dar poate ca uneori este greu sa gasim cadoul potrivit pentru a ne exprima toate sentimentele.

O propunere inspirata vine din partea Bludeco Concept, care iti prezinta un cadou elegant si mai putin obisnuit. Este vorba despre Fantana de interior Monolog, realizata manual, din piatra si elemente de cupru, care isi va gasi cu siguranta un loc nu numai in casa, ci si in inima prietenilor tai.

Fantana de interior Monolog are un rol extrem de important in crearea unui spatiu relaxant si armonios si te va ajuta sa incarci casa de energie pozitiva. Aspectul robust al pietrei inspira putere, stabilitate si eleganta.

Aceasta fantana va echilibra elementele Feng Shui din casa. Mai exact, in perioada sarbatorilor de iarna elementul focului este foarte puternic, fiind reprezentat de toate decoratiunile de Craciun si alimentat de elementul lemnului, simbolizat de brad si de culoarea verde. Fantana de interior, prin elementul apa, va echiliba energiile si va ajuta la crearea unei atmosfere linistitoare.

Cuprul, reprezentantul Metalului in Feng Shui este conductor sau transmitator de energie. Fiind confectionata din acest material, fantana Monolog va transmite energii pozitive in zona in care este amplasata.

In plus, aceasta fantana este si o adevarata sursa de sanatate deoarece purifica si umezeste aerul. Este ideala mai ales pentru locuintele care sunt incalzite pe timp de iarna cu ajutorul caloriferelor, surse ce usuca excesiv aerul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea