Amenajarea casei

# amenajare locuinta #intinerire locuinta #locuinta minimalista

Fa o schimbare in casa ta! 8 trucuri care iti vor intineri locuinta

Asa cum pielea are nevoie de creme si de potiuni pentru a o mentine tanara si frumoasa, asa si casa ta merita ceva mai multa atentie. Iata ce trebuie sa faci ca sa schimbi aerul plictisitor din locuinta si sa ii dai un look nou:

1. Albul. Vopseste-ti peretii cu lavabil alb. Chiar daca ti se pare mult prea clasic, cu cat e mai simplu, cu atat e mai elegant.

2. Dungile. Chiar daca exista o multime de modele pe care le-ai putea folosi, dungile nu se vor demoda niciodata. In special cele care alterneaza albul cu negru sau cu bleumarin vor da locuintei un aer fresh.

3. Podelele din lemn. Covoarele, gresia sau marmura pot sa arate cu adevarat uimitor, insa daca esti adepta unui stil minimalist, opteaza pentru parchet sau pentru podele din lemn masiv. Au fost la moda si in urma cu un deceniu si vor da bine si de acum inainte.

4. Tesaturile rezistente. Chiar si cea mai frumoasa piesa de tapiterie va arata urat atunci cand incepe sa se decoloreze in bataia soarelui. Asa ca opteaza pentru piese de calitate, care sa nu isi arate varsta.

5. Pernele decorative. Innoieste-ti periodic gama de perne decorative. Si asta pentru ca devine plictisitor sa vezi zi de zi aceleasi modele si culori de jur imprejur. In plus, nu sunt o investitie costisitoare si vor face incaperea vesela si primitoare. O alternativa mai ieftina insa, este inlocuirea fetelor de perna.

6. Cartile. Cartile nu se vor demoda niciodata, asa ca mandreste-te cu o biblioteca bogata, cu carti de diferite marimi si culori.

7. Piesele pretentioase. Evident ca un scaun cu tapiterie din piele nu se va compara niciodata cu unul banal, din plastic. Trebuie sa ii acorzi mai multa atentie, asta mai ales daca ai un motan tentat mereu sa isi ascuta gherutele pe unde apuca, insa va arata nemaipomenit langa masuta ta de cafea.

8. Mobilierul minimalist. Evita mobilierul "croit" ca suport pentru aparatura audio-TV. Si asta pentru ca tehnologia evolueaza rapid si vei fi nevoita sa schimbi odata cu televizorul intreaga sufragerie. In locul mobilei greoaie, cumpara-ti dulapioare usoare, care pot fi mutate oricand de pe un perete pe altul si chiar dintr-o camera intr-alta.

Sursa foto: kmillar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea