Amenajarea casei

#culori casa #exterior casa #vopsit casa #culori exterior casa

Exteriorul casei in nuante puternice: 4 idei care te vor cuceri pe loc

Cand viata pare ca se transforma in alb si negru, solutia este sa adaugi cate un strop de culoare acolo unde poti. Exteriorul casei tale este o destinatie inspirata pentru paleta cromatica menita sa iti insufle energie si pofta de viata, asa ca amenajeaza-l in nuante puternice si bucura-te de priveliste.

Atunci cand folosesti nuante puternice in designul exteriorului casei, care include si gradina din fata, reusesti sa creezi o atmosfera primitoare, "vie", optimista si energizanta. Iata cateva idei care sa te inspire si sa te cucereasca pe loc!

1. Exteriorul casei in nuante de mov

Movul este o culoare expresiva, profunda si in deplina armonie cu natura. In plus, este compatibila cu orice anotimp si realizeaza un contrast fascinant cu toate florile si decoratiunile din exteriorul casei.

Joaca-te cu diferite nuante de mov, daca pastrezi aceeasi paleta cromatica, poti experimenta cu mov pruna, mov-burgundy, lila etc. Cu cat sunt nuantele mai intense, cu atat mai impresionant va fi decorul.


Sursa foto: allaboutyou.com

2. Exteriorul casei in nuante de verde intens

Daca vrei ca locuinta ta sa inspire mai mult tematica naturii, infrumuseteaza-i exteriorul cu vopsea de un verde intens, ce insufla vitalitate, prospetime si o stransa legatura cu natura.



Sursa foto: allaboutyou.com

3. Exteriorul casei in nuante contrastante

Exteriorul casei tale a devenit mult prea anost si lipsit de orice farmec? Reteta salvatoare este foarte simpla: se iau doua nuante contrastante (asa cum este albastrul si galbenul), in cele mai puternice tonuri ale lor, apoi se utilizeaza in vopsirea peretilor, alegerea mobilierul sau aranjamentul obiectelor de decor. Rezultatul este cu siguranta estetic!


Sursa foto: allaboutyou.com

4. Exteriorul casei-curcubeu

Daca iubesti cu adevarat culorile si nu te temi sa iti asumi un exterior al casei cu adevarat indraznet si revitalizant, include toate culorile curcubeului in amenajare. Poti vopsi fatada casei in nuante vii si indraznete de verde, albastru, roz, portocaliu si crem, iar gardul in galben.

Aranjeaza in jurul casei ghivece cu flori atractive, care sa completeze amestecul cromatic exact ca in povesti!



Sursa foto: typepad.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare