Amenajarea casei

#mobila casa #decoratiuni casa #amenajare casa #decorare casa

Exprima-ti personalitatea cu ajutorul mobilierului si al decoratiunilor

Casa si amenajarea acesteia ar trebui sa fie ca o extensie a personalitatii noastre, dar, cateodata, este dificil sa traducem tot ceea ce ne place cu ajutorul design-ului interior. De exemplu, poti fi un mare fan al artei traditionale, dar asta nu inseamna ca trebuie sa introduci toate motivele acestei arte in decorarea casei tale. Fiecare stil are, insa, cateva componente care te pot inspira si a caror fuziune poate exprima cel mai bine personalitatea ta.

 

Designerii si specialistii in mobilier la comanda ai magazinului www.mobshop.ro iti fac cateva recomandari pentru amenajarea casei tale pentru ca aceasta sa transmita stilul tau personal:

Culoarea este unul din primele lucruri pe care le poti lua in considerare pentru a-ti exprima personalitatea. Picturile sunt o forma usoara si necostisitoare de a schimba decorul unei incaperi, iar alegerea culorilor pentru crearea acestora poate fi o activitate distractiva. De asemenea, poti adopta stilul vesel impus de obiectele de mobilier in culori de vara, dar si a acelora realizate din trestie pictata. Trebuie sa stii ca mobilierul alb se potriveste perfect, daca ai un spirit liber si esti o fire optimista. Bineinteles, poti opta pentru aceasta culoare si daca vrei sa dai o noua nota incaperilor, asigurandu-ti in fiecare zi un start energic, lipsit de ganduri rele.

Arta si obiectele de mobilier unicat sunt o modalitate buna pentru a-ti exprima personalitatea. Poti gasi obiecte de care pur si simplu sa te indragostesti si care sa devina punctele principale de atractie ale casei tale. Creeaza un colaj din obiectele stranse in timpul calatoriilor, din fotografiile de familie si tablouri realizate manual si creeaza o poveste care va trece proba timpului si va dainui mereu in gandurile tale. Chiar daca esti o persoana visatoare sau una mereu cu picioarele pe pamant, un design cu accente romantice va putea intotdeauna sa-ti ofere momente de relaxare.

Mobilierul minimalist realizat in linii simple si culori neutre poate fi adoptat in casa ta, daca preferi spatiile deschise, neaglomerate. Iar pentru prietenii care vin in vizita pregateste un spatiu modern de luat masa, care sa urmeze liniile adoptate si in celelalte camere. Si, daca vorbim despre prieteni si petreceri organizate in propria casa, poti crea un spatiu tip crama in propria bucatarie, in care sa va bucurati de un vin bun si o mancare delicioasa in jurul mesei.

Daca esti o persoana cu spirit managerial dezvoltat si foarte sigura pe tine mobilierul in linii drepte, cu puternice accente moderne si culori tari, precum gri, venghe sau chiar negru, poate exprima personalitatea ta dominatoare.

Daca te-ai hotarat sa iti amenajezi casa sau apartamentul si nu stii ce stil sa adopti, specialistii Mobshop.ro te asteapta cu idei creative si dorinta de a veni in sprijinul tau.

Date de contact: www.mobshop.ro, telefon: 021.444.06.44

Copyright foto: mobshop.ro (preluarea acesteia si folosirea in scopuri personale sau comerciale este interzisa)

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului