Amenajarea casei

#evolutie mobila #mobila casa #mobila

Evolutia industriei mobilei din punct de vedere managerial

Schimbarile prin care a trecut in ultima perioada industria mobilei au fost destul de semnificative si, in ciuda acestor schimbari anul 2016 a adus cu sine o stabilizare si chiar o ascensiune a vanzarilor, respectiv a puterii de cumparare.

Elementele care au contribuit cel mai mult la fluctuatiile pietei mobilierului a fost migrarea fortei de munca si exportul de lemn intr-o proportie mult mai ridicata in tarile occidentale. La nivel managerial, in special din punct de vedere al resurselor umane, aceste fluctuatii au creat pierderi si au dus la o destabilizare a intregii politici interne. Tocmai de aceea supravietuirea pe piata a companiilor mici este similara cu traversarea unui rau involburat intr-o barca de plastic. Numai cele care fac dovada ca pot supravietui pe aceasta piata in care exista o concurenta acerba reusesc sa ramana active.

Calitatea, un element decident pentru supravietuirea in industria mobilei

Producerea de mobila living sau pentru orice alt tip de spatiu, de inalta calitate este practic elementul principal care dicteaza aceasta politica a supravietuirii pe piata. Cresterile in vanzari pe segmentul mobilierului destinat spatiilor rezidentiale si de afaceri s-au datorat in special domeniului constructiilor care a cunoscut la randul sau o dezvoltare considerabila prin a concepe proiecte de case mici accesibile pentru orice buzunar.

Dupa calitate urmeaza, desigur, inovatia. Acesta este un alt element pe care trebuie sa il indeplineasca orice piesa de mobilier la ora actuala intrucat potentialii clienti sunt in permanenta in cautarea de ceva nou cu ajutorul caruia sa ofere personalitate proprie intregului spatiu.

Aspecte privind preferintele consumatorilor si consecintele acestora asupra industriei

Din punct de vedere al preferintelor consumatorilor in top raman companiile cu notorietate pe piata care deja au trecut peste testul timpului si au reusit sa isi demonstreze calitatile prin intermediul produselor si serviciilor oferite. Acesta este si motivul pentru care in mod constant se realizeaza studii de piata cu privire la preferintele consumatorilor si, rezultatele ultimelor studii privind tendintele pe care le urmeaza mobila living, in special, este ca modelele clasice ca cele de pe vremea bunicilor incep sa revina in forta. Adica, vorbim despre mobilierul realizat din lemn masiv cu finisaje impresionante, aproape regale, am putea spune.

Complex Slava este o astfel de companie care, de-a lungul timpului a mentinut un echilibru in activitatea sa si a reusit sa previzioneze intotdeauna aceste trenduri. Astfel a reusit sa adune peste 20 de ani de existenta pe piata de profil, devenind una dintre companiile care si-au castigat renumele prin profesionalismul si calitatea produselor si serviciilor oferite.

Totodata mentinand un sistem de management eficient, compania a reusit sa treaca cu brio peste toate provocarile oferite de intreaga industrie in sine si astazi puteti sa va bucurati de mobilier de inalta calitate, fabricata la cele mai inalte standarde si exigente.

Oferta completa a companiei se poate consulta pe site-ul complexslava.ro unde totodata se pot comanda si piesele de mobilier dorite sau sa aflati mai multe informatii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare