Amenajarea casei

#electrocasnice #whirlpool.ro #electrocasnice incorporabile

Electrocasnicele incorporabile - secretul unei bucatarii moderne, spatioase si... multifunctionale

Masina de spalat vase, cuptorul cu microunde, aragazul, hota si frigiderul sunt doar cateva dintre electrocasnicele care nu pot lipsi din nicio bucatarie. Insa pana sa incepi sa le asezi pe toate la locul lor, constati ca abia mai ai loc sa intri in bucatarie, din cauza spatiului limitat care ramane! Exista un secret pentru a dota bucataria cu tot ce trebuie, dar a o pastra totodata spatioasa si, mai ales, functionala: electrocasnicele incorporabile!


Electrocasnicele incorporabile iti ofera mai mult spatiu de desfasurare in bucatarie

Electrocasnicele incorporabile reprezinta o gaselnita de ultima generatie, la care producatorii acestora s-au gandit pentru a veni in ajutorul persoanelor exigente, care vor sa aiba o bucatarie incapatoare, desi dispun de un spatiu mic, dar si functionala, desi au multe lucruri carora trebuie sa le faca loc in ea.

Inserarea electrocasnicelor in mobilier te ajuta sa optimizezi spatiul disponibil si sa dispui cat mai corect produsele de care ai nevoie in ansamblul bucatariei.

Acesta este, totodata, un truc care-ti va permite sa te desfasori liber in bucatarie, fara a te impiedica de niciun obiect care ti-ar putea sta in cale atunci cand gatesti.


Electrocasnicele incorporabile iti transforma bucataria intr-un living ultramodern

Pana acum, masinile de spalat vase sau rufe, plitele si cuptoarele se numarau printre singurele electrocasnice care puteau fi ascunse cu succes in mobilierul de bucatarie. Astazi, producatorii din intreaga lume au gasit mijloacele potrivite pentru a integra si frigiderul, hota, cuptorul cu microunde si chiar masinile de cafea in ansamblul decorativ al bucatariei.

Ascunzand toate aceste produse electrocasnice in mobilier, reusesti sa transformi bucataria intr-un spatiu multifunctional!

Electrocasnicele incorporabile iti ofera posibilitatea de a avea o bucatarie deschisa, care sa se poata transforma oricand intr-un mic living in care poti intampina musafirii sau intr-un spatiu destinat petrecerii timpului in familie, datorita aspectului modern si armonios.


Electrocasnicele incorporabile tin pasul cu tendintele in designul de interior

Alegerea acestui tip de electrocasnice iti permite sa amenajezi cat mai modern si creativ bucataria.

Daca pana acum optiunile erau reduse, din cauza spatiului limitat pentru decor, odata cu integrarea aparaturii electrocasnice in piesele de mobilier, ai nenumarate posibilitati de a-ti crea bucataria visurilor tale, fara oprelisti.

Sursa foto: livingkitchen-cologne.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea