Amenajarea casei

#electrocasnice #gadgeturi #ces #lansare gadgeturi

Electrocasnice de ultima generatie si gadgeturi pentru casa lansate la CES 2014

Cele mai moderne electrocasnice si cele mai cool gadgeturi pentru casa sunt lansate zilele acestea la cel mai mare targ de tehnologie din lume, Consumer Electronics Show (CES 2014), care se desfasoara in Las Vegas. Iata doar o mica parte din cele mai interesante produse lansate la CES 2014.

Aplicatiile Smart Home si HomeChat

Cei de la LG au lansat la CES 2014 o aplicatie pentru electrocansnice numita HomeChat, care pemite controlarea electrocasnicelor doar prin comanda vocala. Comenzi precum "vreau ca hainele sa fie uscate pana la ora 6" vor fi respectate cu strictete.

Aplicatia Smart Home de la Samsung are aproximativ aceeasi functionalitate. De exemplu, daca folosesti functia "going out", luminile din casa se vor stinge automat, iar daca folosesti functia "goodnight", televizorul se inchide singur.

Primul si cel mai mare televizor curbat

Samsung, compania care domina piata tehnologiei TV, a lansat la CES 2014 prima linie de televizoare curbate UHD (Ultra High Definition), care ofera imagini 4K si un camp de vizualizare mai larg. Cel mai mare televizor curbat UHD are o diagonala de 280 cm si un format de imagine 21:9.

Periuta de dinti inteligenta

Un alt gadget care a atras atentia la CES 2014 este periuta de dinti inteligenta de la Kolibree, care, printr-un dispozitiv conectat la smartphone colecteaza o multime de informatii despre obiceiurile de curatare a dintilor. Printr-o aplicatie, aceste date iti pot arata cat de bine te-ai spalat pe dinti, care sunt zonele in care trebuie sa insisti si la ce trebuie sa fii atent. O astfel de preiuta de dinti inteligenta poate costa chiar si 200 de dolari.

Oala controlata prin smartphone

Pentru femeile pasionate de gatit, dar si de tehnologia de ultima generatie, una dintre companiile prezente la CES 2014 a lansat oala WeMo Smart Slow Cooker, care poate fi controlata prin smartphone de la distanta.

Aspiratorul-robot

Compania Moneual a lansat la CES 2014 un aspirator-robot care aspira si sterge pe jos in acelasi timp, fara sa fie nevoie sa il controlezi. Pretul acestui aparat va fi de 500 de dolari.

Masina de spalat vase revolutionara

Tot de la Samsung vine si cea mai noua tehnologie pentru masinile de spalat vase. Este vorba despre WaterWall, o tehnologie incorporata intr-o masina de spalat vase revolutionara, DW80H9970. WaterWall este un sistem de pulverizare care se misca inainte si inapoi pe fundul masinii, oferind o spalare mult mai buna.

Surse foto: trustedreviews.com, macrumors.com, trbimg.com, gannett-cdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea