Amenajarea casei

#vopsea Duraziv #duraziv #vopsea #alegere vopsea casa

Duraziv isi largeste portofoliul de produse pentru „case sanatoase”

Duraziv, una dintre cele mai importante companii de pe piata materialelor de constructii din Romania, lanseaza vopseaua lavabila igienizanta pentru Baie si Bucatarie, cu o formula revolutionara si un ambalaj special, completandu-si astfel portofoliul de produse pentru „case sanatoase”.

 

Lansarea vopselei igienizante pentru Baie si Bucatarie vine in intampinarea preocuparilor existente la nivel international cu privire la prezenta unor factori de risc pentru sanatate atat in mediul inconjurator, cat si in locuinte. Noul produs este special conceput pentru a preveni igrasia si mucegaiul (inclusiv „mucegaiul negru” - Stachybotris chartarum) in incaperi cu nivel ridicat de umiditate si insuficient ventilate, precum baia si bucataria, precum si pentru a bloca pe termen lung reaparitia acestora. Tehnologia revolutionara cu micro-capsule de biocid asigura o eliberare treptata a substantei active ceea ce confera protectie de durata la actiunea sporilor de mucegai, inclusiv in conditii de umiditate. Peretele continua sa respire, pelicula fiind perfect permeabila la vapori, dar impermeabila la apa. Ambalajul nou permite aplicarea direct din tava.

„Vopseaua lavabila pentru Baie si Bucatarie este in primul rand o solutie sanatoasa pentru spatii cu umiditate ridicata, un produs usor de aplicat de oricine si perfect pentru curatenia de primavara. inca de la infiintarea diviziei de vopsele si tencuieli decorative, ne-am propus sa avem in portofoliu produse cu continut scazut de substante nocive, pentru a proteja atat sanatatea clientilor nostri, cat si mediul. De aceea, DURAZIV este primul producator din industria vopselelor decorative din Romania care a introdus in portofoliu o vopsea superlavabila certificata Eco Label - Duraziv Fara Miros cu Kauciuc, care are cea mai redusa cantitate de compusi organici volatili (maxim 12 g/litru) si nu contine formaldehide.”, spune Manuela Martin, director de marketing Duraziv.

Poluarea, praful, polenul, substantele chimice din produsele de curatenie, bacteriile, mucegaiul, formaldehidele si compusii organici volatili din vopsele sunt cativa dintre factorii care provoaca alergii respiratorii sau cutanate si astm. O statistica a Organizatiei Mondiale a Sanatatii spune ca, in prezent, sunt aproximativ 30 de milioane de copii bolnavi de astm (din circa 300 de milioane de persoane la nivel international), o afectiune care apare in jurul varstei de cinci ani. in Romania, numarul copiilor bolnavi de astm este de aproximativ 100.000.

Astfel, alaturi de vopseaua igienizanta pentru Baie si Bucatarie, portofoliul DURAZIV mai cuprinde vopseaua lavabila pentru interior, Duraziv Standard Antibacterian, care inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene, unele dintre ele, precum Stafilococul Auriu si E-coli, fiind responsabile pentru majoritatea infectiilor intraspitalicesti. Vopseaua, avizata de Ministerul Sanatatii, se recomanda pentru spatii cu standard ridicat de igiena, precum spitale, cabinete medicale, cabinete veterinare, camere de hotel, cantine sau locuri unde se prepara/depoziteaza alimente, sali de clasa sau camere de copii. in completare, puteti folosi si emailurile pe baza de apa (100% acrilice), Eco Label, fara emisii toxice, disponibile intr-o gama variata de culori.

Cu o experienta de 11 ani pe piata materialelor de constructii, DURAZIV este astazi o companie de succes care confirma viziunea fondatorului sau – omul de afaceri Daniel Guzu. Pornita sub denumirea Bau Profil si axata pe productie de profile metalice si accesorii pentru gips carton, afacerea s-a extins firesc in domeniul adezivilor si mortarelor pentru constructii, a vopselor si tencuielilor decorative, oferind astfel sisteme complete de finisaj. Cu o cifra de afaceri de circa 80 milioane lei in 2014 si peste 180 de angajati, DURAZIV este un partener stabil, cu credibilitate in randul profesionistilor si cu un portofoliu impresionant de proiecte reusite.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea