Amenajarea casei

# dulap lemn masiv #dulap

Dulapul din lemn masiv, o solutie pentru depozitarea corecta a hainelor

O locuinta armonios amenajata este, in primul rand, o locuinta bine organizata. Indiferent de stilul de design interior ales, este esential sa optati pentru piese de mobilier dotate cu spatii de depozitare, care sa va permita sa organizati hainele, jucariile copilului si alte obiecte din casa dumneavoastra.

Astfel, veti reusi sa obtineti o amenajare aerisita, care va da o stare de bine si de liniste. In plus, o organizare eficienta transforma chiar si o incapere de mici dimensiuni intr-un spatiu confortabil, in care va puteti misca in voie.

Dulapul din lemn masiv ocupa un loc de cinste in randul pieselor de mobilier care va ajuta sa va organizati locuinta si care adauga o nota de eleganta oricarui camin.

Beneficiile lemnului masiv

Lemnul masiv este un material natural care isi pastreaza frumusetea, in ciuda trecerii anilor. Astfel, pretul sau, in comparatie cu al altor materiale (asa cum este PAL-ul) este 100% justificat, intrucat de piesele de mobilier din lemn masiv se vor putea bucura si generatiile viitoare.

Mai mult decat atat, lemnul este un material versatil, ce poate fi integrat cu usurinta in numeroase stiluri de amenajare: minimalist-scandinav, rustic, clasic, modern. Asadar, ii puteti valorifica frumusetea atemporala si eleganta in numeroase tipuri de amenajari. Recomandarea noastra este sa alegeti un stil de amenajare care se potriveste perfect cu stilul dumneavoastra de viata.

De ce sa tineti cont atunci cand alegeti un dulap din lemn masiv

● Pentru inceput, va sugeram sa luati in considerare dimensiunile spatiului de care dispuneti. S-ar putea ca dormitorul mic al copilului sa nu permita integrarea unui dulap cu trei sau patru usi - caz in care va recomandam sa va orientati catre un model clasic in doua usi, dar foarte bine compartimentat. Pentru a va asigura ca dimensiunile dulapului se vor armoniza perfect cu dimensiunile spatiului unde intentionati sa-l amplasati, puteti lua in calcul varianta mobilierului la comanda.

● Alegeti un dulap care se potriveste cu stilul de amenajare a camerei. Din fericire, dulapurile din lemn masiv sunt versatile si usor de potrivit cu celelalte piese de mobilier, dar, chiar si asa, un dulap rustic din lemn arata destul de diferit fata de un dulap scandinav din lemn. Sigur, puteti gandi un proiect de amenajare eclectic, daca simtiti nevoia sa imbinati mai multe stiluri de design interior, insa asigurati-va ca piesele alese vor spune impreuna o poveste coerenta si armonioasa.

●  Orientati-va catre un model de dulap din lemn masiv compartimentat in asa fel incat sa va permita sa va organizati eficient garderoba. Pentru aceasta, faceti inainte o analiza minutioasa a hainelor si a incaltamintei: daca aveti, de pilda, multe camasi si pantaloni office, asigurati-va ca dulapul are un spatiu suficient de generos pentru agatarea umeraselor. Si de aceasta data, realizarea dulapului din lemn masiv la comanda se poate dovedi o alegere excelenta, intrucat va ofera oportunitatea de a configura piesa de mobilier in functie de nevoile personale.

● Nu in ultimul rand, va indemnam sa alegeti un dulap din lemn masiv care detine certificarea Greenguard Gold. Ce inseamna, de fapt, acest lucru? Inseamna ca piesa de mobilier respectiva a fost testata si scanata pentru 10.000 de chimicale si peste 360 de compusi organici, printre care amintim formaldehida si ftalatii, care polueaza aerul din interior si faciliteaza, pe termen lung, dezvoltarea problemelor de sanatate, precum astmul sau cancerul infantil. Alegerea unei piese de mobilier care detine aceasta certificare este absolut necesara atunci cand vorbim despre amenajarea camerei bebelusului.

Asadar, un dulap din lemn masiv bine compartimentat va ajuta sa va organizati hainele si alte obiecte din locuinta si, mai mult decat atat, adauga o nota de rafinament caminului dumneavoastra. Cand vorbim despre frumusete, lemnul masiv se remarca printr-o textura si cromatica deosebite, atemporale.

FOTO: rominafurniture.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea