Amenajarea casei

#dulap #dulap atotuprinzator #dulap multifunctional #dulap dormitor #amenenajare casa

Dulapul atotcuprinzator, noua moda in dormitor

Un dulap cat mai mare si mai incapator. Asa isi doreste orice femeie. Sa aiba loc sa depoziteze in el si hainele de vara, si pe cele de iarna, si astenuturi de pat, si fetele de masa, si genti si cate si mai cate. Iata cateva moduri in care poti integra in decor un astfel de sifonier atotcuprinzator:

Construit de jur in jurul ferestrei

Cand ai doi pereti ai incaperii "ocupati" cu ferestre te intrebi probabil unde mai poti pune si tu un sifonier ca oamenii. Ei, bine, designerii de interior destepti si cu imaginatie au gasit solutia: de jur imprejurul ferestrei. Iata cat de frumos incadreaza geamul si cum iti ofera si un loc de relaxare confortabil, unde poti citi in voie la lumina naturala! Acum, imagineaza-ti doar cat de multe lucruri poti sa "ascunzi" intr-un astfel de sifonier-gigant.

Perete despartitor

In schimb, daca ai un apartament micut, unde sa mai pui tu si dulapuri si biblioteci si noptiere? Dar exista si pentru asta o solutie. Dulapul poate forma foarte bine un perete despartitor intre dormitor si baie. Si uite asa, ai rezolvat doua treburi deodata.

Sifonierul cat peretele

Mai exista o varianta. In loc sa iti cumperi o biblioteca in care, pe langa un televizor, iti mai incap doar cateva carti si o vaza cu flori, fa comanda pe dimensiunile peretelui pentru o sifonier. Porneste proiectarea lui de la locul in care vei aseza televizorul. Acesta trebuie sa fie la o inaltime confortabila pentru privire. Construieste rafturile si usile in functie de el.

Asta in cazul in care nu te hotarasti totusi sa asezi televizorul pe un alt perete ca sa scapi de o grija. In felul acesta ai si mai mult loc pentru haine. Ramane sa iti dotezi sifonierul cu toate accesoriile necesare si e gata de umplut.

Cu usi glisante

Usile care culiseaza sunt cele mai potrivite pentru un dormitor. Nu ocupa loc si se integreaza perfect in decor. In plus, un dulap mare, care acopera un perete intreg, arata frumos daca are usile mari glisante.

Ascuns dupa un perete de sticla

O varianta extrem de eleganta este sa plasezi dressingul in spatele patului, separat de dormitor cu ajutorul unui perete din sticla opaca.

Sursa foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea