Amenajarea casei

#dressing #dressing haine # amenajare locuinta #amenajare dressing #dressing sticla

Dressingul din sticla: 3 motive pentru a-l insera in locuinta ta

Un dressing din sticla poate fi o solutie eleganta si practica de depozitare a hainelor intr-o casa amenajata in stil contemporan. Te mandresti cu colectia de haine si accesorii sau, pur si simplu, cauti sa dai o nota de inedit locuintei tale? Dressingul din sticla iti poate oferi intocmai ceea ce iti doresti! Iata si alte motive pentru care dressingul din sticla s-ar putea dovedi o investitie excelenta!


1. Dressingul din sticla, excelent si intr-o camera mica

Un dressing din sticla ar putea parea o idee un pic prea indrazneata intr-un apartament sau intr-o casa cu camere neincapatoare. Insa, de fapt, nu este foarte dificil de inserat, cu atat mai mult cu cat transparenta sa va evita senzatia de claustrare si inghesuiala.

Asadar, cata vreme dormitorul tau nu are dimensiunile unei cutii de chibrit, nu lasa deoparte ideea unui dressing din sticla. In plus, daca nu iti doresti ca hainele tale sa fie la vedere, poti opta oricand pentru un dressing din sticla mata.


2. Dressingul din sticla si hainele frumos expuse


Unul dintre principalele avantaje (sau dezavantaje) ale unui dressing de sticla este faptul ca iti permite sa admiri in permanenta hainele si accesoriile depozitate in interiorul sau. Situatia se poate dovedi, de altfel, in interesul tau, intrucat te indeamna sa iti mentii dressingul cat mai organizat cu putinta, pentru a crea o priveliste placuta.


3. Dressingul din sticla, un plus de lux in casa ta

Spre deosebire de clasicele dulapuri din lemn in care obisnuiesti sa depozitezi hainele si accesoriile, un dressing din sticla va da o nota de lux oricarei locuinte in care este construit. Transparenta geamurilor sale, dar si ramele metalice transforma dressingul din sticla intr-o structura aerisita, minimalista, excelenta intr-o casa moderna.

Pentru ca dressingul din sticla sa arate impecabil, adauga in interiorul sau cateva rafturi pentru accesorii, precum genti, pantofi si curele. Nu uita de cutiile interesante, nici de spatiul destinat umeraselor. In cele din urma, ia in considerare corpul de iluminat care va pune in evidenta toate accesoriile si hainele tale frumos organizate - un candelabru cu aspect contemporan se va potrivi ca o manusa.



Sursa foto: interiorholic.com, teamhomemissions.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea