Amenajarea casei

#draperii diego #diego #draperii #alegere draperii #draperii casa

Draperiile simple, dar rafinate, secretul locuintelor pline de stil

O draperie eleganta, cu un model simplu, fin, poate da oricarei incaperi un aer rafinat, regal. Indiferent daca doriti sa transformati livingul in locul perfect de socializare sau daca doriti sa creati o atmosfera mai intima in dormitor, o draperie contribuie la setarea cadrului ideal.

Un plus de intimitate

draperie tafta

In cazul in care doriti sa obturati complet razele de soare, sa nu lasati sa patrunda niciun strop de lumina in incapere, ati putea opta pentru un model tip black-out. O astfel de draperie va va oferi posibilitatea sa vizionati un film sau sa dormiti cateva ore in plus fara sa fiti deranjati de lumina de afara.

O sclipire de rafinament

draperie marmara

Daca sunteti o fire care pretuieste lucrurile fine, pline de farmec, atunci ati putea opta pentru o draperie cu un aspect mai feminin, care sa dea un plus de rafinament incaperii. O draperie lucioasa din tafta, violeta sau aurie, cu model tuns in carouri, confera un aspect regal oricarei sufragerii.

Un aer maiestuos

draperie clasica

Pentru cei care prefera spatiile clasic mobilate, draperia ideala este una care sa vina in completarea mobilierului din lemn masiv si a obiectelor decorative. Un model cu un design simplu, cu insertii brodate si forme rotunjite poate da un aer impunator unei astfel de locuinte.

O frantura de eleganta

Un model retro reprezinta o alegere inspirata in cazul in care doriti sa aduceti o parte din eleganta si rafinamentul anilor ‘50-’60 in locuinta voastra. O draperie clasica de nuanta aurie, cu insertii fine, aurii, confera oricarei incaperi un aspect distins, ce aminteste de luxul Hollywoodian.

O clipa de gratie

draperie maro

Daca nu sunteti siguri ce stil vi se potriveste, daca va doriti ceva la limita dintre clasic si modern, puteti opta pentru o draperie cu un model floral subtil. O astfel de draperie se potriveste atat in camerele ce urmeaza ultimele tendinte in materie de decoratiuni interioare, cat si in cele mai clasic decorate.

In magazinele Diego va asteapta o gama diversificata de draperii in stiluri, modele si culori diferite, care sa satisfaca orice gusturi. Daca nu stiti ce sa alegeti, apelati cu incredere la specialistii nostri, va stau la dispozitie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea