Amenajarea casei

#dormitor #tavan #vintage #biblioteca #grinzi #geamantan #aspect industrial #cufar

Doua dormitoare cu aspect industrial din care sa te inspiri

Imagineaza-ti ca esti captiv intr-o fabrica de la inceputul secolului trecut si esti nevoit sa-ti petreci aici urmatorii 2 ani. Cum ai putea sa-i redai camerei tale, una lugubra si rece, in stil industrial, acea atmosfera care sa-i confere caldura cu care esti obisnuit la tine acasa? Acum priveste cu atentie pozele de mai jos, care iti ilustreaza doua dormitoare cu designuri unice. Primul este realizat de cei de la Blalank Studio, iar cel de-al doilea apartine artistului 3D Ramon Zancanaro. Inspirate-te!

Dormitorul in stil industrial Blalank Studio

Acest dormitor este facut de echipa celor de la Blalank Studio si vine sa contrazica ideea de atmosfera rece pe care o regasesti intr-o fabrica, indusa aici de peretii colorati in tonul sobru de gri. Primul lucru pe care l-au realizat designerii a fost folosirea formelor si tonurilor organice la obiectele din lemn.

Astfel, polita cu forma neregulata, ce este incadrata deasupra biroului rustic de lemn, se potriveste perfect cu dulapul pe care este asezat televizorul vintage.





Raceala peretilor gri este atenuata si de tavanul de un alb stralucitor, cu grinzi metalice vopsite in aceeasi culoare, de covorul crem sau de cufarul vintage de langa pat. Albul este prezent si in ferestrele mari prin care lumina naturala inunda camera, dar si in pernele mari ce intregesc canapeaua.

Dormitorul in stil industrial 3D Ramon Zancanaro

Un alt dormitor cu aspect chic industrial este cel al artistului 3D Ramon Zancanaro. Spre deosebire de primul, care avea un look modern, acesta are un aspect mai calduros, fiind plin de obiecte inedite si piese de colectie, de la corpuri de iluminat stil studio, la un amestec de rame fotografice "aruncate" parca la intamplare.

Stilul aproape monocromatic este pastrat si aici, albul si maroul fiind culorile dominante. Incadrat de un geamantan vintage, cu rol de biblioteca pe care sunt asezate cateva carti, si doua masute pe care stau alte obiecte chic, patul din piele moale, de culoarea mustarului, este piesa centrala a incaperii.

Acest lucru este subliniat si de prezenta covorului persan rotund. O alta piesa inedita este si cuierul metalic cu forma de manechin, care contribuie din plin la aspectul industrial al dormitorului.





Sursa foto:home-designing.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea