Amenajarea casei

#covorase profesioanle #exterior #interior #afacere

Doteaza-ti afacerea cu covorase profesionale pentru interior si exterior!

Este important ca la intrarea in fiecare cladire sa ai posibilitatea de a-ti curata picioarele, astfel incat spatiul interior sa poata fi mai curat, iar intretinerea curateniei sa se realizeze cu mai multa usurinta. In acest sens, utilizarea unor covorase profesionale pentru exterior, dar si a celor pentru interior este esentiala. Cum le alegi pe cele potrivite si de ce este nevoie ca acestea sa fie de calitate, dar si cum personaliza spatiul prin alegerea unor covorase potrivite vei afla din acest articol.

Cum alegi covorasul potrivit pentru sediul afacerii tale?

Inainte de a face primul pas propriu-zis in cladire, ar fi bine ca orice persoana sa aiba posibilitatea de a pasi pe un covor exterior care sa indeplineasca functiile pentru care a fost realizat. Un covor intrare trebuie sa indeplineasca doua functii esentiale: sa asigure curatenia spatiului in care se intra, respectiv sa asigure o primire placuta a persoanelor care calca pragul afacerii tale, mentinand astfel o imagine pozitiva a companiei. 

Un covor profesional nu ajuta numai la stergerea eficienta a picioarelor, ci si la primirea calduroasa a clientilor sau a vizitatorilor. Pentru aceasta, este de preferat alegerea unui covor dezinfectant care sa asigure curatenia necesara unui astfel de spatiu, dar si a unui covor personalizat care sa permita crearea unei imagini pozitive. 

Ce scopuri indeplinesc covorasele profesionale?

Ca este vorba despre un covoras pentru exterior sau de unul de interior, covorasele profesionale pe care le poti alege pentru sediul afacerii tale indeplinesc mai multe scopuri. Este vorba, inainte de toate, despre asigurarea unui mediu sanatos si sigur pentru desfasurarea activitatilor de zi cu zi. 

In acelasi timp, covorul de intrare este primul lucru pe care un client il va vedea atunci cand face cunostinta cu sediul fizic al afacerii tale. Si cum prima impresie conteaza intotdeauna, este important sa alegi un covor de calitate, eventual un covor logo care sa ofere un aspect personalizat, unic locului. 

Alege covorasul potrivit pentru exterior

Atunci cand alegi covorasul potrivit pentru exterior, tine cont de calitatea acestuia, dar si de functiile pe care le indeplineste. Este important ca rata de absorbtie sa fie una crescuta: cel putin 3l de apa pe metru patrat este alegerea ideala. Aceasta alegere este una ideala pentru ca poate asigura curatenia spatiului chiar daca vremea este una ploioasa. De asemenea, este de preferat sa alegi un covoras din poliamida – un material absorbant, dar si destul de rezistent care poate garanta o curatare perfecta a pantofilor. 

Important este, totodata, sa alegi un covor cauciuc sau cel putin cu partea inferioara din cauciuc, deoarece acesta ofera garantia longevitatii, insa reduce in mod semnificativ si riscul de alunecare, asigurand astfel siguranta clientilor si vizitatorilor. 

Alege covorasul potrivit pentru interior 

La fel de importanta ca alegerea unui covor de exterior este si cea a unui covor de interior. Ca alegi un mic covor birou pentru fiecare incapere sau alegi mocheta Wellington pentru acoperirea unei suprafete cat mai mari, este important sa tii cont de calitatea pe care o au acestea, dar si de aspectul estetic pe care il ofera. 

Alege o mocheta birou daca doresti ca atmosfera creata sa fie una calda, primitoare sau un covor birou in stilul preferat daca doresti sa creezi un spatiu personalizat, cu note de modernitate. Nu uita ca mocheta pentru birou implica si protectie cabluri necesara, ceea ce ofera un plus alegerii tale. 

FOTO: sanito.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului