Amenajarea casei

#dormitor all white #amenajare dormitor #dormitor

Dormitor all-white! Cum sa-l decorezi pentru a arata ca scos din revista

Dormitorul complet alb, cu pereti impecabili si asternuturi immaculate, este locul perfect in care oricine isi doreste sa evadeze dupa o zi agitata. Atunci cand decorul unui dormitor all-white este completat de mici opere de arta, de covoare lucrate manual care arata spectaculos si mobilier modern spatiul devine unul rafinat si sofisticat.

Daca si tu visezi la un dormitor all-white personalizat cu obiectele tale preferate, iata cateva idei care te pot ajuta sa dai incaperii aspectul pe care ti-l doresti.

Confort multicultural

Completeaza un mobiler alb contemporan cu cateva obiecte de arta, cum ar fi tablourile sau piese de decor vintage. Alege un pat mare din fier si un covor de buna calitate pentru a personaliza incaperea. Poti opta si pentru piese statement, asa cum este acest folotiu pretios din imagine, Louis XIV.

 

Alb complet

Un decor alb complet, ideal pentru amenajarea dormitorului de oaspeti. Un perete capitonat in intregime alb va permite materialelor texturate si operelor de arta din incapere sa iasa in evidenta si sa straluceasca pur si simplu Un tablou valoros poate fi elementul care va da incaperii un aer imperial.

Frumusete exotica

Atunci cand vrei sa te simti in dormitorul tau ca intr-o camera de hotel de pe o insula exotica alege cateva elemente care sa te ajute sa recreezi un asemenea decor, cum ar fi schema coloristica minimalista si cateva antichitati de lux. Patul cu baldachin si lenjeria de pat alb imaculat sunt elementele care completeaza dormitorul ce te va face sa te simti ca intr-o vacanta nesfarsita, intr-o insula exotica, chiar si atunci cand esti acasa.

Liniste si flori

Alege cateva culori calde si calme si un imprimeu floral delicat pentru a crea o atmosfera calma si linistitoare in dormitor. Tablia patului poate fi imbracata intr-un material alb si moale. Culoarea lavandei aleasa pentru sofa sau pentru un fotoliu va contribui din plin la realizarea unei atmosfere linistitoare. Completeaza decorul cu lampi asezate la capul patului si o lustra speciala.

Perfectiune in alb si gri

Peretii albi si materialele in culori gri se imbina perfect pentru a da nastere unei atmosfere linistitoare si pentru a imprima o stare de spirit buna celor care pasesc in acest spatiu. Poti opta pentru mobilier facut pe comanda, daca vrei sa imprimi spatiului mai multa personalitate.

Explozie albastra

Combina nuantele de alb cu un perete imbracat in tapet pentru un decor modern si o atmosfera serena in dormitorul tau. Poti sparge putin din monotonia alba cu o explozie de albastru deschis care se poate regasi pe perne sau cuverturi, ori in tesaturile de pe fotolii si alte piese de mobilier.

O pata de culoare

Accentele violet din aceasta incapere adauga un aer sofisticat nuantelor neutre dintr-un dormitor decorat in stil clasic. Alege pentru pat o tablie facuta pe comanda imbracata in catifea de matase.

Finisaje mate

Atunci cand vrei sa atragi atentia asupra materialor pretioase din dormitor, foloseste un truc care da rezultate spectaculoase: vopseste peretii in alb mat.

 

Surse foto: veranda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea