Sfaturi practice

#magazie #camara #sfaturi #cum sa #debara #curatenia de toamna

Tu stii cum sa iti organizezi camara? 5 sfaturi utile

Camara este una dintre cele mai importante incaperi din casa pentru ca acolo sunt pastrate toate bunatatile. Azi va venim in ajutor cu cinci sfaturi care va vor usura viata si va vor mentine magazia ordonata:

1. Rafturi reglabile

Aceasta solutie este ideala pentru spatii mici. Puteti modifica inaltimile lor pentru a se potrivi nevoilor de stocare diferite. De asemenea, ele ofera un aspect ordonat si elegant la magaziei.

2. Etichete

Aceasta este o modalitate excelenta de a va pune borcanele in ordine. Dar o puteti transforma intotdeauna intr-un proiect de decorare. Exista o mare varietate de etichete pe care le puteti face in casa.

3. Aruncati sansele si sfarseste

Daca un lucru nu mai este util, aruncati-l! Nu tineti lucrurile doar pentru ca ei va reamintesc ceva. Adesea, magaziile sunt mici si nu aveti prea mult spatiu, deci va fi mai bine daca nu sunt supraaglomerate.

4. Cosuri

Pentru ca magazia sa fie si mai organizata puteti folosi cosuri. Puneti-le pe rafturi si umpleti-le cu alimente. De asemenea, puteti adauga etichete pentru a facilita gasirea a ceea ce cautati.

5. O mica magazie

Aceasta este o idee cu adevarat inventiva. Daca aveti de-a face cu un spatiu mic, nu uitati de acest truc! Cea mai buna parte este ca il puteti face singur. Materialele necesare sunt: material, ata si un metru de croitorie pentru a proiecta marimea buzunarelor.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea