Sfaturi practice

#oglinzi #amenajare #amenajarea casei #casa #oglinda

4 oglinzi de care te vei indragosti! Dau o noua viata casei tale

Oglinda, oglinjoara ... Ei bine, asta nu este un basm, dar este o idee grozava pentru casa dvs. Folosind oglinda potrivita, va puteti face casa sa arate ca un palat. Folosind-o corect, oglinda poate oferi sentimentul unui spatiu mai mare, mai multa lumina si lux. De aceea, atunci cand alegeti o oglinda, ar trebui sa luati in considerare aceste lucru:

1. Muchii rotunjite

Atunci cand aveti o camera inalta o oglinda cu margine rotunjita poate adauga gratie. O mica broderie poate adauga stil. Doar puneti-o langa un candelabru sau o canapea de catifea pentru un aspect elegant.

2. Cadre vintage

Un look vintage poate fi o alegere perfecta pentru o camera alba sau o cabana. De asemenea, un design frantuzesc merge de minune cu o oglinda ca cea din imaginea de mai sus.

3. Contraste

Atunci cand cautati un aspect modern si sofisticat, alegeti aceasta paleta de culori si adaugati lumina si profunzimea unei oglinzi.

4. Un look sofisticat

Aceasta oglinda este o opera de arta, nu-i asa? Intr-o camera in care puneti un astfel de obiect trebuie sa pastrati un design simplu. Doar adaugati o culoare contrastanta pe perete si mai putin mobilier pentru un aspect spectaculos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele