Amenajarea casei

# alegere cabina de dus #cadina de dus moderna #cabina de dus

Diminetile incep mai bine daca alegi o cabina de dus moderna!

Stim ca diminetile sunt greu de suportat pentru unele persoane. Fericiti sunt cei matinali, care nu ai nici o problema cu trezitul devreme, ba chiar se trezesc cu mult inainte sa mearga la serviciu, pentru a alerga sau a merge la sala. Si se simt bine. Insa, daca nici voi nu faceti parte dintre exceptii si dimineata tot ce ati vrea ar fi sa nu mai fie nevoie sa mergeti niciodata la serviciu, cu siguranta stiti cat de important este ritualul de dimineata. Dupa ce reusiti sa va dati jos din pat cu greu, pasii va indreapta automat spre baie. Iar aici, o noua lume se deschide.

Cu fiecare pas pe care il parcurgeti in baie si cu fiecare actiune pe care o desfasurati, va este din ce in ce mai usor sa va dezmeticiti. Iar apoi, vine momentul care va revigoreaza si va da energie pentru ziua ce tocmai a inceput: dusul. Indiferent daca preferati un dus cu apa cu apa mai rece, un dus cu apa potrivita sau un dus cu apa fierbinte, un lucru este sigur: dusul are puterea de a ne trezi instantaneu si de a ne ,,incarca bateriile”.

Asa ca merita sa acordati importanta locului in care incepeti diminetile. Daca va construiti o casa ori daca vreti sa va reamenajati locuinta, probabil va vine in minte o intrebare importanta: "ce fel de cabina de dus sa aleg?"

In ziua de astazi, optiunile sunt multe. Puteti alege atat cabine de dus clasice, dar si cabine de dus moderne, tehnologizate, care vor face experienta dusului una completa. Totul depinde de preferintele voastre si, bineinteles, de buget.

In cazul in care va este greu sa va decideti asupra unei cabine de dus, va recomandam sa apelati la un magazin online. In felul acesta, puteti sta in confortul casei si puteti analiza fiecare model in parte. Puteti sa masurati si baia pentru a face o selectie preliminara si sa vedeti care dintre cabine s-ar incadra mai bine in locul avut la dispozitie.

Iar in continuare o sa va prezentam o selectie de cabine de dus, pentru a va face o idee despre modelele existente in ziua de astazi pe piata.

Daca preferati o cabina de dus clasica, Kolo First Cabina de dus semirotunda 90x90 cm, cu cadita inclusa. Este o cabina de dus cu usi glisante si cadita inclusa, din sticla transparenta securizata si este perfecta pentru cei care prefera o cabina de dus clasica.

Tot o cabina de dus semirotunda este si Radaway Premium Plus E 1900. Sticla este securizata si acoperita cu EasyClean pentru o curatare mai usoara. De asemenea, exista si posibilitatea de a desface si a inclina usa pentru curatare.

Daca preferati o cabina de dus cu perete fix si cu usa glisanta, atunci modelul Radaway Expera KDJ este exact ceea ce va trebuie. Aceasta cabina se poate monta direct pe podea sau i se poate atasa o cadita de dus. De asemenea, dispune si de un sistem inteligent care permite incetinirea usilor in timpul deschiderii lor.

Acestea sunt doar cateva dintre modele pe care le puteti achizitiona pentru baia voastra. Important este sa gasiti un model pe placul vostru, care sa corespunda cerintelor voastre.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea