Amenajarea casei

#mobilier lemn masiv #mobilier lemn #lemn masiv

Despre lemnul masiv - recomandari pentru o locuinta eleganta

Chiar daca modernismul pune presiune pe tot ce inseamna clasic in zilele noastre, nu reuseste in vreun fel sa depaseasca caracteristica de baza a acestui stil – rezistenta. Stilul clasic a sursprins mereu placut prin rezistenta pieselor de mobilier ce il reprezinta. Totodata, niciun alt curent de pana acum nu a reusit sa afle secretul elegantei la superlativ cu care vin la pachet aceste piese reprezentative de mobilier.

Lemnul masiv ramane in continuare un reprezentat de baza al clasicismului. Se poate spune ca aceasta textura lemnoasa a fost cea in jurul careia s-a dezvoltat acest curent, curent ce troneaza si in ziua de astazi in locuintele romanilor.

De ce lemnul masiv este atat de apreciat?

Lemnul masiv, cunoscut si sub denumirea de lemn de esenta tare, are o poveste foarte veche in spate. Atunci cand se doreste introducerea unei atmosfere calde in locuinta, lemnul de esenta tare este cel mai potrivit.

Aceasta textura lemnoasa are un mare impact vizual datorita culorii naturale in care se prezinta. Maroul, cu nuantele sale derivate, este cel prin care se poate identifica mobilierul din lemn masiv. Totodata, nu trebuie trecuta cu vederea nici rezistenta la uzura – o piesa de mobilier din lemn masiv poate ramane intacta chiar si sute de ani daca este intretinuta corespunzator.

Rafinamentul si eleganta sunt criterii distinctive pe care cei interesati le au in vedere atunci cand aleg sa introduca aerul clasic in propria locuinta. Lemnul de esenta tare are capacitatea de a satisface chiar si cele mai pretentioase si extravagante gusturi atunci cand vine vorba de stil.

Un living de poveste se contureaza pe baza pieselor din lemn masiv

Livingul este poate cea mai impunatoare incapere din locuinta. Avand in vedere acest lucru, pretentiile sunt pe masura. Intotdeauna se va dori ca living-ul sa fie oglinda stilului dominant din locuinta, cea care inglobeaza toate ideile si preferintele in materile de stil ale locatarilor.

Totodata, aceasta incapere este cea cu care intra in contact direct toti vizitatorii, deci pretentiile se impun a fi mai mari. Pe langa ospitalitatea gazdelor, maniera in care este amenajat livingul are o mare influenta in ceea ce priveste parerea completa a vizitatorilor.

Mobilierul din lemn masiv de pe vdinterior.ro este de mult timp in atentia romanilor. Conceptul unic, elegant si regal dupa care sunt confectionare piesele, a clasat magazinul online pe un loc fruntas in topul preferintelor in materie de stil pur clasic.

Fotoliile de pe vdinterior.ro – emblema a elegantei la superlativ

Din camera impunatoare a fiecarei locuinte nu pot lipsi anumite piese de mobilier cheie – canapeaua, masuta de cafea, fotoliile, oglinzile, iar lista poate continua.

Fotoliile, adunate in gama de mobila clasica din lemn masiv lucrata manual, sunt cele care intretin direct gradul de eleganta al livingului. Ele sunt piese impunatoare, create intocmai dupa tipare regale.

Partea de sustinere a fotoliilor este confectionata in totalitate din lemn masiv. Cealalta componenta, partea textila este din materiale atent alese, cu imprimeuri diverse, cu un rol bine definit – implimentarea stilului clasic in locuinta in care vor trona.

Totodata, aceste fotolii au detalii unice, sculptate atent. Liniile fine, perfecte sunt cele ce stimuleaza in acelasi timp si rezistenta in timp. Se poate spune ca niciun model nu are o copie avand in vedere ca detaliile fiecarei portuni de lemn masiv sunt create manual. Forma spatarului difera – unele au spatarul alungit, impunator, cu o mai mare nota regala, pe cand celelalte reprezinta in totalitate eleganta prin simplitate.

Canapelele – piesele de rezistenta

De regula, romanii aleg pentru living o canapea in acelasi ton cu fotoliile – lucru deloc gresit. Se recomanda ca alegerea sa fie intocmai dupa preferintele proprii in ceea ce priveste culoarea, textura, aspectul si asa mai departe. Precum fotoliile, si canapelele de pe vdinterior.ro sunt piese de rezistenta, purtatoare pana la cele mai mici detalii ale stilului clasic.

Pentru si mai multe detalii, cei interesati pot accesa vdinterior.ro. Acolo regasesc toata gama de fotolii si canapele despre care s-a vorbit anterior. Si altele sunt piesele disponibile pe site – de la scaune la mese, demifotolii, iar lista poate continua.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului