Amenajarea casei

#personalitate copil #design harti #tablouri inspirationale #figurine din hartie #rafturi cu stil #abajururi

Designul casei cu harti: o amenajare completa, de la Nord la Sud!

Te-ai gandit vreodata ca designul casei tale poate fi realmente fascinant, daca folosesti harti diverse pentru a da personalitate locuintei? Hartile pot fi cu adevarat amprenta vietii tale, ilustrand zone, orase si continente care iti trezesc amintiri placute sau au semnificatii aparte pentru tine.

In plus, investitia este si ea avantajoasa cand alegi sa-ti decorezi casa cu harti: cele vechi sunt cu atat mai interesante, emanand un aer vintage si incarcat de amintiri. Daca ai locuit in mai multe orase, adauga un accent personal decorului locuintei, de la Nord la Sud!

Tablouri inspirationale

Poti sa concepi propriul tau tablou inspirational, cu ajutorul unei harti mai vechi si al unei imprimante. Printeaza un text preferat pe o harta decolorata, de tipul "Nu conteaza unde calatoresti, ci oamenii pe care ii ai alaturi". Toti musafirii iti vor admira originalitatea!

Figurinele din hartie

Tot o serie de harti mai vechi sau mai noi iti pot servi ca material pentru obiecte handmade, care sa iti decoreze frumos locuinta. De pilda, poti lipi pe o plansa fluturasi decupati dintr-o harta, pasarele sau avioane, care sa exprime ideea de miscare, calatorie si libertate!

Post-it-uri din harti cu locuri dragi

Vrei sa imortalizezi in mod original locurile dragi sufletului tau, in care ai locuit, ai calatorit sau ti-ai cunoscut jumatatea? Lipeste pe o plansa "obiectivele" importante decupate din harti, astfel incat sa se distinga clar denumirea locatiei de care te leaga amintiri frumoase.


Rafturi cu stil

Poti reconditiona orice piesa de mobilier, precum un set de rafturi pentru perete, cu ajutorul hartilor. Ai nevoie de banda dublu adeziva si o harta aspectuoasa, pe care sa o lipesti in interiorul mobilierului. Orice obiect vei aseza acolo va castiga o valoare estetica deosebita.

Acelasi efect se poate obtine si prin decorarea sertarelor cu harti:

Abajururi originale

Inlocuieste abajurul uzat al unei veioze cu o harta! Nu doar ca vei obtine un accesoriu total iesit din comun, ci vei putea admira si umbrele interesante care vor aparea pe perete atunci cand aprinzi corpul de iluminat.

]]

Accesorii improvizate

Iata o cale excelenta de a economisi si a crea ceva estetic si util cu propriile maini: foloseste cutii goale de conserva, bine curatate, pe post de pahare-suport pentru pixuri, articole de bricolaj si alte maruntisuri. Infrumuseteaza-le, lipid harti pe partea lor exterioara!


Sursa foto: brightnest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare