Amenajarea casei

#profesionale #covorase #exterior #interior

Descopera covorasele profesionale moderne, ideale pentru interior si exterior

Element de design al unei incaperi, dar si cu o utilitate crescuta, covorul trebuie ales cu grija in functie de spatiul in care este utilizat si nu numai. Exista atat de multe covoare si covorase, pentru interior sau pentru exterior, pentru spatii profesionale sau pentru spatii de locuit, iar alegerea celui potrivit poate deveni o corvoada, mai ales daca nu ai cunostinte despre acestea. Din acest articol vei afla cum poti alege covorasele ideale pentru interior si exterior si vei descoperi oferta variata de covorase profesionale pe care o ai la indemana.

Cum alegi covorasele potrivite pentru interior?

Atunci cand este vorba de un spatiu in care se desfasoara activitati profesionale, covorasele cu care este acesta dotat trebuie sa fie unele aparte. Nu poti alege un covor pe care l-ai pune intr-o locuinta obisnuita, deoarece acestea se intretin mult mai greu si necesita o grija aparte in ceea ce priveste utilizarea. Tipurile de covorase interior utilizate in spatii profesionale precum birouri sau sali de sedinte, cabinete medicale si altele trebuie sa fie realizate din materialul potrivit, sa aiba dimensiunile potrivite si nu in ultimul rand sa se adapteze perfect spatiului in care vor fi utilizate. De asemenea, exista si posibilitatea de a personaliza aceste elemente de decor, astfel incat potrivirea in spatiul in care le vei utiliza sa fie una perfecta. 

Mocheta potrivita pentru birou

Ai sansa de a alege o mocheta birou horeca, respectiv o mocheta care poate fi utilizata intr-un spatiu extrem de des tranzitat, care va rezista totusi cu brio. Aceasta este realizata din materiale de cea mai buna calitate, absoarbe foarte bine si rezista la traficul pietonal intens, acestea fiind caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca o mocheta utilizata in acest scop. Exista mochete pentru birou realizate fie din fibre sintetice, fie din poliamida sau materiale textile, fiecare dintre acestea avand calitati si caracteristici deosebite pentru o utilizare intensa si indelungata. 

Mai mult decat atat, ai sansa de a alege dintre modelele de mochete modulare, mochete in diverse culori sau forme, astfel incat sa poti decora perfect spatiul profesional in care tu sau angajatii tai va desfasurati activitatea profesionala. 

Covoare potrivite pentru exterior

Mai mult decat covorasele si mochetele pentru interior, tipurile de covorase exterior pe care le alegi trebuie sa fie extrem de rezistente traficului intens si sa se poata intretine cu usurinta, astfel incat aspectul acestora sa fie in permanenta unul impecabil. Acestea trebuie sa fie antiderapante  si sa se adapteze perfect spatiului in care sunt folosite. 

Pentru exterior, modelele de covorase din care poti alege pot fi din cauciuc, din PVC sau din vinil, pot avea forma dreptunghiulara sau patrata si pot avea diverse culori, de la clasicele negru sau gri la modele de covorase galbene, albastre sau multicolore. Exista si varianta unor covorase profesionale aluminiu, acestea fiind perfecte in spatiile intens tranzitate, unde conditiile de vreme nu sunt cele mai favorabile, acestea fiind extrem de eficiente impotriva murdariei, nu retin umiditatea si au un aspect extrem de placut. 

Important este modul in care covorasul ales poate fi adaptat spatiului profesional in care il vei folosi, iar acesta este si principalul criteriu dupa care trebuie sa faci alegerea finala. Alege covorasele potrivite nevoilor si preferintelor tale din gama variata existenta. 

FOTO: freepik.com
Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare