Amenajarea casei

#kika #Mobila birou #amenajare birou #mobilier # mobilier kika #mobila kika #kika romania

Descopera colectia chic pentru biroul tau de la kika

Dupa o vara plina de relaxare in care ne-am incarcat cu energie, a venit toamna colorata care ne inspira sa dam startul noilor planuri de amenajare. Aduceti pastelurile toamnei in locuinta voastra, alegeti obiecte de mobilier care vor da un suflu nou incaperilor pline de stil. in acest anotimp in care razele soarelui inca ne mai rasfata, kika Romania ne propune o colectie plina de prospetime pentru decorarea si amenajarea biroului si a camerelor de tineret.

Pentru un nou inceput de an scolar plin de energie, redecorati camera celui mic cu mobilier aflat in trend. Folositi pete de culoare pentru a inveseli spatiul, alegeti pentru biroul de lucru un scaun care nu numai ca se adapteaza inaltimii copilului si este ortopedic, ci este si colorat.

Decorati cu mobilier in nuante deschise, iar pentru un spatiu de depozitare in plus, orientati-va catre un pat cu lada si catre politele suspendate, deosebit de practice, si optati pentru un dulap cat mai simplu pentru haine.

Un birou din lemn sau din metal adaptabil spatiului si care poate fi modificat in functie de necesitatile celui mic, reprezinta alegerea perfecta.

Completati designul camerei cu un covoras de asemenea in tonurile toamnei, tablouri care vorbesc despre personalitatea si hobby-urile copilului, cu decoratiuni care vor aduce aduce un plus de stil si personalitate.

Accentul trebuie sa cada pe functionalitate si confort, insa criteriul estetic nu trebuie sa lipseasca, de aceea taburetii colorati, pernele decorative, cutiile de depozitare vor reprezenta detalii pline de poveste.

Da, camera tanarului trebuie sa fie locul in care acesta se simte cel mai bine, pentru ca el a ales culorile care-i plac si tipul de mobila preferata, spatiul fiind, de fapt, propria lui creatie.

Un spatiu de lucru cu personalitate

Biroul de lucru trebuie sa fie un spatiu comod, mai ales pentru cei care petrec multe ore la job, dar trebuie sa fie in acelasi timp si impozant, pentru ca intalnirile de afaceri sa fie cat mai profitabile.

Fie ca redecorati biroul de acasa sau de la job, alegeti o masa simpla, cu dulap cu sertare, un scaun directorial comod, pentru orele prelungite de munca.

Finisajele albe cu supraluciu ale biroului, blatul din sticla, confera caldura spatiului si aduc un plus de eleganta, fiind totodata deosebit de practice.

In spatiile generoase se potrivesc perfect birourile duble, pe colt. Acestea ofera suficient spatiu pentru calculator, lampa de iluminat si alte accesorii necesare in timpul lucrului.

De obicei, birourile in nuante de alb sunt cele mai cautate, insa pentru persoanele nonconformiste sunt disponibile si variantele pe negru sau pentru cei care prefera stilul clasic, birourile cu finisaje care imita culorile naturale ale lemnului.

Piesa de rezistenta a biroului ar putea fi biblioteca, aceasta ne reflecta pasiunile, preferintele, prestigiul si valorile care ne reprezinta. Pentru un acces mai usor la cartile si obiectele asezate in biblioteca, cel mai potrivit este ca aceasta sa fie asezata in zona biroului.

Pentru un birou chic si un spatiu unic, incercati sa imbinati mai multe stiluri. Veti avea un birou unic, elegant si distins, exprimand creativitate prin fiecare detaliu.

Mai multe idei inspirate, gasiti in catalogul kika //www.kika.com/ro/catalog/m/trenduri/

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika, va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea