Amenajarea casei

#bai de serviciu #amenajare bai serviciu #decor romantic #decor bai

Nu neglija decorul bailor! Idei pentru a transforma un loc banal

Vrei sa creezi un decor fabulos in baia de serviciu? Atunci opteaza pentru stilul romantic. Acesta te va ajuta sa modifici acest spatiu atat de banal. Masina de spalat si uscatorul de rufe din baia de serviciu se vor transforma rapid in elemente decorative romantice uimitoare.

Baia de serviciu este un loc foarte util pentru casa. Aici iti poti depozita numeroase lucruri si poti tine departe de ochii musafirlor lenjeria si rufele. Chiar daca in general nu ofera prea mult spatiu, cu putina imaginatie poti transforma baia de serviciu intr-un loc incapator si foarte elagant.

Accesoriile stilului romantic

Pentru a crea o baie de serviciu in stil romantic, ai nevoie in primul de includerea unor elemente speciale de decor. Printre acestea, cele mai populare sunt cosurile de rachita. Acestea pot fi folosite simple sau imbracate in materiale fine, traditionale.

Pe langa acestea, poti decora o baie de serviciu chiar si cu hainele tale. Daca ai o ie, nu ezita sa o expui pe un umeras. Palariile tale ar putea de asemenea completa un decor romantic. Ramele vechi de tablouri pot da un aer si mai sic baii tale de serviciu.

Mobilerul romantic pentru baia de serviciu

Mobilerul perfect pentru baia de serviciu este unul cat se poate de minimalist. Rafturile deschise si in nuante neutre sunt ideale pentru a crea un decor romantic. Pentru un plus de efect, poti acoperi rafturile inferioare cu perdele din panza cu imprimeuri florale, care sa accentueze atmosfera romantica si sa ascunda elegant lucrurile.

Lemnul, bineinteles, este materialul perfect pentru un decor romantic si foarte sic.

Alte accesorii romantice perfecte pentru decorul baii de serviciu

Poti folosi ca elemente de decor pentru baia de serviciu si artefacte antice, care sa iti aduca aminte de momentele placute din viata ta. Cutii vechi din lemn, poze, postere sau chiar un radio vechi, in stil vintage, te pot ajuta sa dai o nota romantica si distincta baii tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea