Amenajarea casei

#prosoape #andy warhol # design casa #stil Pop Art #covoare baie

Decorul Pop Art, ideal pentru o baie vibranta, mereu surprinzatoare

Baile nu trebuie sa fie plictisitoare si lipsite de culoare. Anul 2014 vine cu nuante mult mai vibrante si incitante pentru decorul bailor: stilul Pop Art. Acest stil se caracterizeaza prin reclame, benzi desenate in culori puternice si provocatoare, care vor surprinde prin energia pe care o emana.

Explozie de culori

Chiar daca acest stil a pornit de la artistii care isi exprimau pasiunea pe strazi, prin grafitti uriase, acum, acest decor a devenit unul dintre cele mai populare in cadrul locuintelor urbane. Toate elementele decorului Pop Art vin, de asemenea, cu un mesaj direct si foarte clar.

Asadar, o baie in stil Pop Art este una energica si plina de viata, iar peretii sai sunt incarcati de culori izbitoare. In cazul in care iti este teama de nuantele puternice, poti sparge dramatismul cu cateva perdele de baie in culori pastelate si neutre, care vor crea un echilibru cromatic perfect.
Totusi, explozia de culori nu trebuie sa dispara, asadar, creeaza o simetrie in ceea ce priveste nuantele, astfel incat sa nu fie suparatoare sau prea obositoare.

Accesoriile Pop Art

Accesoriile sunt elemente primordiale pentru crearea unui decor Pop Art. Covorasele de baie, perdelele si prosoapele sunt cele mai importante accente ale stilului Pop Art. De asemenea, poti opta pentru autocolante, care se gasesc la un pret accesibil si in numeroase variante inedite in marile magazine.

In cazul in care te intrebi care sunt operele de arta cele mai potrivite pentru Pop Art, atunci trebuie sa stii ca unele dintre cele mai apreciate lucrari ale acestei culturi sunt cele ale artistilor Andy Warhol sau Roy Lichetenstein. Asadar, o astfel de opera nu trebuie sa lipseasca din decorul baii tale, in cazul in care vrei sa prezinti intr-o maniera cat mai fidela acest stil.


Stilul Pop Art, nemuritor

Multe persoane sunt de parere ca aceste bai sunt prea joviale, de aceea spun ca stilul Pop Art este perfect in special pentru tineri. Designerii sustin insa ca aceasta conceptie este una gresita si Pop Artul este un stil care nu se va demoda niciodata si ca acest decor il poti gasi in cele mai sic restaurante si baruri din jumatate din lume.

Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea