Amenajarea casei

#stil minimalist #stil design #decorul casei #casa vintage # cum sa decorezi #casa personalitate

Decorul casei tale iti dezvaluie personalitatea. Iata ce secrete ascunde fiecare stil

Casa iti seamana, este modelata dupa propria personalitate si spune despre tine mai multe decat cel mai bun cititor in stele. Iata cum vorbesc despre tine decorul, culorile si chiar texturile materialelor pe care le-ai folosit pentru a-ti decora locuinta:

Stilul minimalist



Oricum ai alege sa iti decorezi locuinta, livingul este cel care da tonul, scrie cunoscutul site de design de interior freshome.com. Si asta pentru ca in camera de zi iti petreci partea sociala a vietii, acolo iti primesti oaspetii, e "camera buna", cum ii spuneau bunicii nostri. Acolo este exprimat gustul tau, calitatea ta.

Un design minimalist descrie o persoana foarte ordonata si bine organizata, cu principii clare si ferme in materie de design. Daca ai ales un design simplu e clar ca esti inclinat catre cautarea valorilor in viata de zi cu zi. Cele cinci cuvinte, spun specialistii, care te caracterizeaza perfect in aceasta situatie sunt: perfectionist, tipicar, eficient, hotarat si introvertit.

Stilul scandinav



In acest caz este vorba despre o persoana care cauta atat confortul individual, cat si al celor care ii intra in casa. Daca ai ales acest tip de design, inseamna ca pentru tine este deosebit de importanta apartenenta la viata culturala si sociala. Cele cinci caracteristici ale tale in acest caz sunt: prietenos, sociabil, interesat de cultura, sic si elegant.

Stilul pop-art


Stilul pop-art ar putea fi definit ca un amestec al primelor doua. O astfel de locuinta este stilata, eleganta si in acelasi timp indrazneata. Daca esti adeptul acestui stil, cu siguranta ca fiecare element de design reprezinta o bucata din viata ta, din istoria ta. Specialistii te caracterizeaza si pe tine in cinci cuvinte: complex, misterios, diferit, elegant si fresh.

Stilul vintage



Acest tip de design este complex si unic si reflecta o personalitate care se vrea diferita de a celor din jur. Dintr-un astfel de decor nu lipseste canapeaua din piele sau harta de pe perete. Daca ti-ai decorat astfel livingul, specialistii spun ca este o fire complexa, esti determinat, motivat, cultivat si perfectionist.

Stilul clasic


Adeptul stilului clasic respecta frumusetea atemporala. Proprietarul unei locuinte deocrate in stil clasic este o persoana rigida si cu o personalitate complexa. Daca te numeri printre cei care prefera linia clasica in materie de design inseamna ca esti nobil, fermecator, corect, statornic si totusi fara varsta.

Foto: freshome.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea