Amenajarea casei

#cafea #masuta de cafea #decorare masuta de cafea

Decoreaza-ti cu stil masuta de cafea

Cu siguranta nu iti doresti ca mobilierul din casa ta sa arate ceva banal, indiferent ca e vorba despre un raft, un pervaz sau de o masuta de cafea. Si pentru ca a venit vorba de masuta de cafea, iata 5 moduri in care iti poti decora cat mai interesant aceasta piesa de mobilier extrem de utila:

Foloseste o tava

Da, o tava. Numai ca tavile pot avea diferite forme, marimi si pot fi facute din fel si fel de materiale, de la aluminiu, pana la lemn sau rafie. Alege un tip de tava care ti se potriveste. Poate fi una dreptunghiulara, cu marginile ridicate, sau una rotunda, important este sa te poti folosi cat mai bine de ea pentru ceea ce ai nevoie, mai exact ca suport pentru cana de cafea sau pentru revistele tale preferate ori chiar pentru telecomanda, de ce nu!

Cutia "misterelor"

Pe masuta de cafea mai poti avea o cutie decorativa intereasanta in care sa ascunzi fel si fel de maruntisuri. Poate fi vorba despre un mini-album de familie pe care iti place sa il rasfoiesti din cand in cand sau tocul de ochelari pe care il folosesti atunci cand citesti ziarul la cafea. Toate acestea nu trebuie sa stea imprastiate pe masa. Aceasta cutie decorativa si mistetioasa in acelasi timp va fi un element de decor extrem de interesant.

Ofera-i personalitate

Masuta de cafea trebuie sa vorbeasca despre personalitatea ta. Si ce poate spune mai multe decat cartea ta preferata. Lasa pe masuta 2-3 dintre volumele pe care le indragesti cel mai mult. Va fi relaxant pentru tine ca atunci cand iti savurezi cafeaua sa recitesti cateva dintre pasajele preferate, dar si pentru oaspetii tai sa le rasfoiasca afland astfel atat de usor care-ti sunt preferintele literare.

Da-i viata

Adauga un plus de prospetime interiorului cu o planta care sa iti decoreze masa de cafea. Fie ca alegi o hortensie la ghiveci sau un buchet de bujori parfumati, te vei simti foarte bine acordanu-le un pic de atenti atunci cand stai relaxata pe canapea.

Lasa totul cat mai simplu

Nu arunca la intamplare pe masuta de cafea cheile de la masina, telecomanda sau incarcatorul telefonului. Ai grija ca acest loc sa fie cat mai simplu cu putinta, fara decoruri opulente care sa atraga atentia. Trebuie sa stii ca masuta de decor, oricat ti s-ar parea de neinsemnata, poate scoate in evidenta stilul tau si gustul tau pentru decor.

Sursa foto: homegoods.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului