Amenajarea casei

#decorare cu tapet #tapet casa #amenajare casa #decorare casa #tapet

Decoreaza-ti casa cu tapet! 8 modele perfecte pentru orice incapere

Tapetul este o solutie rapida si practica de a schimba aspectul unei incaperi. Pentru ca de multe ori este greu sa te decizi asupra schemei de culori pe care vrei sa o folosesti, care este mobilierul care se potriveste cel mai bine cand alegi un anumit model si ce tip de tapet se potriveste in fiecare incapere din casa, te poti inspira din urmatoarele modele de tapet perfecte pentru casa ta.

Model vintage cu imprimeu floral

Tapetul in stil vintage este in tendinte, cu atat mai mult cel cu imprimeu floral, in culori deschise care vor adauga luminozitate in incapere. Alege un astfel de model pentru a decora peretii din camera de zi sau din birou, in cazul in care iti doresti o atmosfera calda si primitoare. Asorteaza-l cu piese de mobila minimaliste, dar la fel de bine il poti integra intr-un mobilier clasic.

Tapet cu forme grafice

Tapetul cu forme grafice discrete se poate dovedi o alegere potrivita pentru baie sau pentru incaperi care au nevoie de un decor simplu si practic, cum ar fi dressingul.

Tapet cu imprimeu marin

Cand vrei sa te simti tot timpul ca in vacanta sau in casa ta sa domneasca o vara fara sfarsit, atunci opteaza sa iti decorezi peretii cu tapet care sa te duca cu gandul la mare si plaja. Poti sa alegi un tapet in culorile alb si albastru sau unul cu diverse imprimeuri cum ar fi palmierii, barci sau valurile stilizare ale marii. Poti pune acest tapet in locul de relaxare din casa sau intr-o camera in care te retragi de cele mai multe ori sa citesti, sa te uiti la seriale sau sa asculti muzica preferata.

Tapet cu accente grafice indraznete

Tapetul cu accente grafice care ies puternic in evidenta este ideal pentru a face o intrare somptuoasa in casa si pentru a o delimita de restul casei. Poti pune un astfel de tapet pe un singur perete sau poti imbraca in intregime holul de la intrarea in casa.

Tapet cu imprimeu de fructe

Cei care adora senzatia de prospetime pe care o ai atunci cand pasesti intr-o livada cu pomi frunctiferi exista solutia potrivita: tapetul cu imprimeu de fructe. Acest model vesel in culori puternice si luminoase sunt alegerea potrivita pentru cei care vor sa decoreze bucataria.

Tapet cu constelatii

Pentru ca multi copii sunt fascinati de tot ce are legatura cu cosmosul, tapetul cu constelatii este cea mai buna alegere. Acest tapet va arata pur si simplu adorabil in camera celui mic. Pe langa tapet, mai poti pune si cateva lumini pentru a crea un design de vis.

Tapet cu modele grafice

Zona de luat masa este spatiul perfect pe care il poti imbraca in tapet cu modele grafice, care nu incarca spatiul si poate fi usor de asortat cu piesele de decor si de mobilier de aici.

Tapet animal print

Poti sa optezi pentru tapet animal print chiar si in spatii mici, important este sa il asortezi cu obiectele de decor potrivite. Foloseste obiecte aurii si in culori metalice, masive, pentru a da incaperii un aspect cat mai elegant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea