Amenajarea casei

#decorare casa craciun #kika #craciun #decoratiuni craciun

Decoreaza-ti casa ca-n povesti cu 5 colectii de basm!

Craciunul este un moment special care reuneste intreaga familie la aceeasi masa. Povestile prind viata sub ochii nostri, mirosul de brad ne duce intr-o atmosfera feerica, iar momentele de magie sunt recreate cu ajutorul accesoriilor si decoratiunilor de basm.

 

Tocmai de aceea, kika va propune pentru acest an 5 colectii de poveste pentru un Craciun exact asa cum ti-l doresti!

Daca preferati caldura stilului rustic, natural cu accesorii traditionale de tip hand-made din lemn cu motive populare, conuri sau tricotaje pline de farmec si ingeniozitate atunci sigur veti fi incantati de colectia VIN FIERT de la kika. Aici, rosul este nelipsit, iar albul, verdele si griul ofera un interior festiv scaldat de magia sarbatorilor.

Pe de alta parte, colectia SAMPANIE pune accent pe eleganta si rafinament prin utilizarea tonurilor deschise de auriu in combinatie cu alb si alb sidef. Un brad alb artificial va pune in valoare accesoriile aurii sub forma de cheite sau globurile cu modele dantelate ivoire sau sampanie. Astfel, veti obtine o atmosfera pretioasa, un decor spumos, la inaltimea acestor sarbatori.

Pentru cei care prefera stilul industrial si elementele vintage, colectia CONIAC este alegerea ideala. Aceasta colectie foloseste cuprul, un material in tendintele acestui an, prin caldura si eleganta pe care le emana, pentru decoratiunile de sarbatori: sfesnice, lumanari, vaze sau globuri. De asemenea, acest metal poate fi folosit la amenajarea mesei de Craciun in diferite combinatii cu verde pentru o atmosfera distinsa. Combinat cu tonuri discrete de oranj, devine foarte rafinat.

Colectia ROM ALB se adreseaza celor care iubesc simplitatea si stilul modern si doresc sa recreeze acasa un tablou feeric. Astfel, combinatiile de alb si argintiu, impreuna cu tonurile “frosty” de albastru si verde fistic aduc magia zapezii si reflexiile fulgilor de nea in camine. Un plus de caldura este oferit de paturile si pernele decorative pufoase sau blanitele ce pot fi asezate nu doar pe jos, ci si pe scaunele de dining, fotolii sau canapele.

Nu in ultimul rand, pentru cei care vad mereu partea plina a paharului le recomandam colectia PUNCH DE FRUCTE. Tonurile folosite si culorile pastelate creeaza o stare de optimism si o atmosfera magica de basm, iar rozul folosit in decoratiunile de iarna completeaza un decor vesel pe placul celor mari si celor mici.

Fii la curent cu toate produsele pentru Craciun din pagina dedicata tendintelor kika.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea