Amenajarea casei

#tapet #casa #amenajare casa #decoratiuni casa #cultura chineza

Decoreaza peretii camerei cu tapet inspirat din cultura chineza!

Pasari, arbori, flori, animale, peisaje incredibile - toate acestea le poti avea la tine in casa, daca alegi sa-ti decorezi peretii cu tapet inspirat din cultura chineza. Aceste elemente ale naturii nu contribuie doar la imbunatatirea aspectului incaperii, ci iti influenteaza puternic starea de spirit. Iata cateva modele de tapet inspirate din cultura chineza, de unde te poti inspira pentru a-ti redecora locuinta!

Pentru chinezi, intreaga natura este cuprinsa de o esenta divina in care se integreaza si se desprinde natura umana. Astfel ca, se folosesc elemente din natura in spatiile de locuit, pentru ca societatea si elementele naturale sunt in stransa legatura, potrivit culturii chineze. Relaxare, confort, libertate sunt doar cateva dintre starile pe care tapetele chinezesti le pot transmite daca sunt expuse in locuinta


1. Peisaje uimitoare

Imaginile cu peisaje incredibile reprezinta fundalul perfect pentru orice camera si pot fi considerate ca o fereastra catre lumea incantatoare din afara locuintei. Mai mult decat atat, tapetul cu peisaje este un element decorativ care inspira caldura si relaxare, mai ales daca este amplasat in spatele aparatelor electronice ( TV, DVD, computer, laptop).


2. Flori si arbori

Tapetul cu flori si arbori creeaza in camera sentimentul de libertate si da un aer de prospetime. Un dormitor care are un perete colorat cu flori si arbori este mult mai cofortabil si mai odihnitor.

Florile si arborii integrati intr-un design potrivit te ajuta sa dormi mult mai bine si sa te trezesti cu chef de viata. Sentimentul de liniste isi face simtita prezenta, de aceea tapetul cu flori si arbori se potriveste cel mai bine in dormitor.


3. Pasari si fluturi

Un alt model de tapet interesant pe care il poti folosi in amenajarea casei este cel cu pasari si fluturi. Acesta este folosit atat in decorarea dormitoarelor, cat si a sufrageriilor si da un sentiment de libertate si fericire persoanelor din incapere. Imprimeul iti transmite o stare de spirit pozitiva.



Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea