Amenajarea casei

# decorare casa cu oglinzi #amenajare casa #oglinzi #decorare casa

Decoreaza cu ajutorul oglinzilor! 8 idei sic de design

Exista o multime de obiecte care ne ajuta sa transformam casa intr-un loc mai placuta. Unele sunt functionale. Unele sunt la moda. Si apoi, exista acele lucruri care sunt doar pentru ca ar trebui sa le ai, ca si cum casa, pur si simplu, nu ar fi completa fara ele. Oglinzile sunt unul din aceste lucruri. Acestea nu sunt concepute doar pentru a adauga o nota decorativa unui interior. Ele sunt solutia perfecta pentru a face un spatiu sa arate mai stralucitor si mai mare. Nu numai ca oglinzile pot fi distractive, dar cu putina creativitate, ele pot deveni cu usurinta elementul central al locuintei. Iata cateva modalitati de a-ti decora casa cu ajutorul oglinzilor!

1. Oglinzi geometrice

Atunci cand alegi oglinzi pentru camera preferata, optiunile sunt nelimitate. De la oglinzi rotunde, dreptunghiulare, patrate sau cu diverse modele in jurul marginilor, vei avea de unde alege ceea ce ti se potriveste. Fiecare dintre acestea sunt minunate si se adapteaza perfect in orice locuinta. Asadar nu trebuie sa-ti fie teama sa alegi un model indraznet. Poti alege o oglinda cu o rama mare, aurie, modelata intr-un model geometric uimitor, dar, in acelasi timp, atragatoare.

2. Oglinzi supradimensionate

Pe de alta parte, daca iti doresti o camera mai spatioasa si mai luminoasa, tot cu ajutorul oglinzilor o poti obtine. Alege o oglinda masiva de podea, ceum este dea din imagine. Nu numai ca ofera senzatia de spatiu, insa face camera sa para mai luminoasa.

3. Oglinzi de perete

Oglinzile au un extraordinar plus, mai ales, cand sunt prezentate drept atractia centrala. Foloseste in biroul de acasa o pereche de oglinzi elegante care sa fie flancate de ambele parti de tablouri artistice.

4. Cu cat mai multe, cu atat mai bine

Cand vine vorba de decorarea cu oglinzi, se recomanda folosirea unei singure oglinde intr-o camera. Dar de ce sa te limitezi la atat? De multe ori o oglinda nu este suficienta. Poti decora un perete cu mai multe oglinzi, care au diferite forme si dimensiuni.

5. Un hol cu oglinzi

Oglinzile sunt intotdeauna o idee buna in orice spatiu mic, iar decorarea unui perete din hol cu oglinzi da o nota artistica unui design traditional. In plus, face ca incaperea sa para mai spatioasa.

6. Un perete intreg din oglinda in baie

Aproape fiecare baie are o oglinda desupra chiuvetei, dar un perete intreg acoperit in oglinzi vor da unicitate oricarui spatiu. Combinate cu o cada vintage si un candelabru, peretele de oglinda antic adauga o nota farmecului lumii vechi.

7. Pandantive din oglinda

Oglinzile sunt piese functionale pe care sa le ai in casa. Dar nu trebuie sa se termine totul acolo. Un trio de oglinzi sub forma de pandantiv, agatat pe perete, poate da incaperii un aer sic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului