Amenajarea casei

#amenajarea casei #craciun #decorarea casei

Decoreaza casa pentru Craciun in functie de timpul disponibil

Decorarea casei pentru Craciun nu trebuie sa-ti ocupe in mod obligatoriu foarte mult timp. Daca te-ai pregatit deja din timp cu decoratiunile specifice acestei sarbatori, in cateva minute poti sa dai un aer festiv casei tale. Iata cum sa decorezi casa pentru Craciun in functie de cat timp ai la dispozitie:


5 minute


Lumanarele, diversele arome si o muzica adecvata, de atat ai nevoie pentru a aduce o atmosfera de sarbatoare in casa ta in aproximativ 5 minute.

Aprinde cateva betisoare parfumate cu aroma de scortisoara sau brad si aseaza lumanarele albe si rosii prin living sau foloseste aranjamente din bete de scortisoara sau felii de citrice uscate.

Atarna o coronita la intrarea in casa sau un clopotel si aseaza cateva permute albe si rosii sau cu motive decorative pe canapea.

Nu uita sa pui o muzica adecvata, eventual colinde.
 

Sursa foto: www.playingwithflowers.co.uk


2 ore


Pe langa aspectele enumerate mai sus decoreaza-ti casa cu un bradut. Opteaza pentru unul natural, in ghiveci pe care sa-l asezi in fata unui geam sau pentru unul artificial.

Nu este neaparat nevoie sa decorezi bradutul cu ghirlande si globuri. O instalatie de brad este suficienta pentru a transmite bucuria sarbatorilor de iarna.

Ornamentele de brad pentru Craciun le poti folosi altfel. Spre exemplu, aseaza globurile colorate intr-o vaza transparenta sau intr-un bol mai larg si decoreaza cu ajutorul lor o masuta de cafea sau un raft. De asemenea, poti sa atarni globurile ici-colo prin casa, de rafturi, manerele de la dulapuri, perdele etc.

Sursa foto: www.onewed.com


  4 ore


In aproximativ patru ore ai timp sa impodobesti bradul cu globulete si ghirlande si sa te ocupi si de alte aranjamente.

Impacheteaza mai multe cutii de cadouri cu dimensiuni diferite in hartie colorata si leaga-le cu fundite mari. Aseaza-le apoi pe cele mai mici de-a ici-colo, pe rafturi, mese, etc. iar pe cele mai mari sub brad sau in alte colturi ale livingului.

Sursa foto: www.christmas-light.com

Decoreaza masa cu bucati mici de crengi de brad natural si globuri asezate in boluri de sticla. Tot cu ajutorul unor mici crengute de brad pe care sa le prinzi cu fundite rosii poti decora candelabrul sau draperiile.

Sursa foto: www.homegoods.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea