Amenajarea casei

#decoratiuni toamna #decoratiuni interioare

Decoratiunile interioare ce compun o casa de vis

 

Studiile afirma ca decoratiunile interioare sunt cele ce stimuleaza starea de bine a locatarilor. Acest lucru se intampla involuntar, fara ca noi sa ne dam seama. Atunci cand achizitionam un obiect, oricat ar fi el de mic, daca este amplasat intr-un loc reper din locuinta, poate schimba cu totul aerul ce contureaza atmosfera dominanta.

Atunci cand vine vorba de decoratiuni interioare, publicul roman este destul de selectiv. Toti cei interesati de astfel de lucruri miraculoase le aleg, in primul rand, dupa stilul ce domina deja in incaperea in care vor fi amplasate. Pretul nu mai este o piedica atunci cand vorbim de propria stare de spirit.

Cum stimuleaza decoratiunile interioare starea de spirit

Primul factor ce influenteaza vizibil starea de bine este cel vizual. Ochiul percepe peste 10.000.000 de culori si nuantele lor derivate. Persoana in a carui cerc vizual intra obiectul, il va aprecia in functie de pachetul de culori preferate.

Apoi urmeaza factorul util – functionalitatea si modul in care poate fi folosita decoratiunea. Cele mai apreciate s-au aratat cele cu dublu rol. Primul este rolul estetic prin care sustin stilul dominant in respectiva incapere. Al doilea tine de modul in care pot fi folosite, iar un exemplu concret pot fi vazele – create dupa concepte inedite, pot stimula aspectul camerei, independente sau cu flori in ele.

Recomandari

Pentru ca in fiecare locuinta sa pluteasca linistea si starea de bine, decoratiunile interioare trebuie alese atent. In cele ce urmeaza se vor face cateva recomandari de decoratiuni ce s-au declarat a fi utile indiferent de stilul dominant in locuinta.

Seturile de aromaterapie

Aromaterapia si-a expus multiplele efecte miraculoase asupra mintii si organisului inca de acum foarte multi ani in urma, chiar sute de ani. Seturile de aropaterapie sunt asociate cu relaxarea si placerea. De aici reiese si scopul cu care sunt create.

Pe piata se regasesc astfel de seturi fabricate din diferite esente de parfum. In functie de preferinte, cei interesati pot face alegerea de pe decodepot.ro. Relaxarea va fi stimulata de parfumul puternic, adorat pe care il emana o lumanare aprinsa din setul de aromaterapie. Aroma exotica, florala, cu tenta lemnoasa va propulsa intreaga locuinta intr-un paradis al starii de bine.

Corpurile de iluminat

Candelabrele si lustrele voluminoase sunt cele ce au dat startul decoratiunilor cu dublu rol inca din cele mai vechi timpuri. Incantand prin eleganta exprimata prin simplitate, corpurile de iluminat sunt nelipsite din orice locuinta.

O incapere va straluci mai mult si va fi mult mai eleganta daca in cadrul ei se regasesc corpuri de iluminat in diverse modele. Specialistii Decodepot au pregatit astfel de decoratiuni interioare pliabile atat pe stilul clasic, contemporan, abstract, cat si pe cel modern - toate la un singur click distanta.

Ramele si arhivatoarele foto

Propria locuinta este purtatoare de amintiri ale momentelor cele mai pline de emotii la superlativ din viata fiecaruia. Fotografiile sunt cele ce imortalizeaza astfel de momente si le transpun in format fizic.

Ramele foto sunt poate printre cele mai importante si de impact elemente ce sustin atmosfera dintr-o locuinta. Ce fac ele mai exact? Atunci cand locatarul trece pe langa ele isi va aminti si va retrai anumite emotii doar privind rama cu poza ce reprezinta ideea principala a momentului.

Ramele foto, dar si tablourile au devenit la moda in ultimul timp. Fiecare persoana are un coltisor in locuinta compus din poze ce poarta emotii si trairi cu un mare impact emotional chiar si dupa mult timp de cand s-au petrecut.

Cele de la Decopedot se pot supune atat stilului clasic, cat si stilului modern pentru ca se prezinta intr-o varietate de modele si nuante. O rama foto este ca o oglinda a timpului, un portal in trecut asa ca beneficiile pe care le aduce sufletului sunt incontestabile.

Calatoare in timp sunt si statuetele. Ele reprezinta unul dintre cele mai minunate cadouri ce poate fi facut unei persoane dragi. Astfel, lasate mostenire de la o generatie la alta, poarta mai multa istorie decat o pot face alte lucruri ce au rezistat in timp. Daca acestea infatiseaza persoane, se poate spune ca sunt martori muti a multor evenimente ce s-au petrecut in trecut.

Pentru cei ce aleg sa isi transforme locuinta intr-un loc de taina, de vindecare a sufletului, specialistii Decodepot au pregatit deja solutiile in cadrul magazinului online.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului