Amenajarea casei

#decoratiuni #amenajari interioare #cupru

Decoratiunile in nuanta cuprului, in tendintele amenajarilor interioare

Decoratiunile in nuanta cuprului sunt in tendinte la acest sfarsit de an. In general, nuanta cuprului are un impact vizual mai mare atunci cand finisajul este metalizat, insa trebuie sa stii ca si decoratiunile cu finisaj mat arata bine si adauga un plus de eleganta si lux camerei in care sunt amplasate.


Corp de iluminat in nuanta cuprului in decor neutru

Un corp de iluminat in nuanta cuprului aduce un accent modern si pretios intr-o camera cu decor neutru. Fie ca este vorba despre o camera in care predomina maroul inchis, fie ca este vorba despre o camera in care predomina albul si bejul, nuanta cuprului va schimba radical atmosfera.



Sursa foto: designloversblog.com


Vas decorativ in nuanta cuprului

Un vas decorativ in nuanta cuprului poate adauga o nota rustica sau traditionala decorului din camera, mai ales daca finisajul nu este perfect, ci pastreaza semne ale trecerii timpului. Un astfel de vas poate fi amplasat in bucatarie sau chiar in living, atat timp cat exista si alte elemente care au legatura cu el, cum ar fi un corp de mobilier cu aspect antichizat, un prosop rustic sau un cos din nuiele.



Sursa foto: etsystatic.com


Tablouri in nuanta cuprului

Tablourile in care predomina combinatiile cromatice contrastante, cum ar fi cuprul si rosul sau cuprul si negrul pot deveni un centru de interes in camera. Astfel de tablouri vor iesi mai bine in evidenta daca sunt amplasate pe un perete inchis la culoare, deoarece nuanta cuprului straluceste suficient de mult incat sa atraga atentia.



Sursa foto: etsystatic.com


Corp de baie in nuanta cuprului

Un corp de baie in nuanta cuprului poate indeplini doua functii: una de baza, care permite depozitarea lucrurilor personale, si una estetica. In cel de-al doilea caz, corpul de baie se transforma intr-o decoratiune pretioasa, potrivita in special pentru incaperile spatioase.

Nu este nevoie ca un astfel de corp de mobilier sa fie prevazut cu baterie si chiuveta. Deoarece este un corp de mobilier decorativ, blatul poate fi folosit ca suport pentru o vaza cu flori sau pentru prosoape.



Sursa foto: qualitybath.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea